Την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Στάθη Μπελεβώνη ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πόντου συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στάθη Μπελεβώνη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε με τα χρώματα του Παναιτωλικού όπου και κατέγραψε 5 συμμετοχές έως τον Ιανουάριο , πριν δοθεί δανεικός στην Καβάλα με την οποία κατέγραψε 20 συμμετοχές στην SL2.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού και αφού διακρίθηκε με την Κ19 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Αγρινίου. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Τηλυκράτη και την ΑΕ Μεσσολογίου όπου κατέγραψε αρκετές συμμετοχές.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2020- 2021 μετακόμισε στην πόλη της Δράμας όπου βοήθησε σημαντικά την τοπική Δόξα Δράμας ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Στάθης Μπελεβώνης μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδος μας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδος και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».