Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Στην τιμωρία, όπως ονοματίζουν αυτή τους την πράξη, στο να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, αναφέρεται η ανακοίνωση του Απόλλωνα Θέρμου, όπως επίσης και προς όλους τους υπεύθυνους που έφτασαν στα χάλια αυτά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αιτωλοκαρνανία.

Κύριοι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, αυτά που θα πονέσουν έρχονται, και δυστυχώς δεν υπάρχουν άνθρωποι για να σώσουν την κατάσταση, ακόμα και στο πάρα πέντε.

Θα δούμε ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην Α και Β κατηγορία, που δεν θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και θα σταματήσουν να αγωνίζονται, όπως θα δούμε και σωματεία να εξαφανίζονται για πολλά χρόνια!! Όλα αυτά γίνονται γιατί κάποιοι έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται καταστάσεις, και στην συνέχεια αποδεικνύεται ότι τα λόγια και οι υποσχέσεις είναι μια φούσκα που έχουν οι κλόουν και μοιράζουν στα παιδάκια στα παιδικά πάρτυ στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Αυτό που σας προτείνουμε είναι να δείτε σοβαρά το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλοι μαζί να απαιτήσουμε αυτό που αξίζει για την κάθε ομάδα του Νομού. Ομάδες που χρόνια τώρα δίνουν το παρών σε διάφορες κατηγορίες. Ήρθε η ώρα να πάρουν το μάθημά τους πολλοί παράγοντες που έφτασαν σε αυτή την θέση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και να ξεκινήσω από τους δήμους, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές τους παράγοντες των ομάδων, και στο τέλος την μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας!!

Το αποτέλεσμα στο να μην δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή θα φανεί με την πάροδο του χρόνου!! Και να το κάνω πιο αναλυτικά θα σας πω ότι κάθε Σαββατοκύριακο στο Θέρμο έρχονταν από 60 μέχρι 80 άτομα για λογαριασμό τις κάθε ομάδας. Αυτοί κύριοι άφηναν κάποια χρήματα στα μαγαζιά του Θέρμου, και για να ολοκληρώσω την σκέψη μου, η κάθε ομάδα κάθε Σαββατοκύριακο για να κάνει την προετοιμασία της κάθε αγωνιστικής ήθελε γύρω στα 200 ευρώ πάγια έξοδα σε νερά χυμούς φρούτα κτλ. Οι ομάδες μας ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να επισκεφτούν κάποιοι άνθρωποι τον τόπο μας.

Εμείς σαν Απόλλων Θέρμου θα προχωρήσουμε με ακαδημίες με διάφορες συνεργασίες με μεγαλύτερες ακαδημίες, στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο πιο πολλά παιδάκια τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολλά πράγματα από τους προπονητές που θα είναι στο πλευρό μας, κατά προτεραιότητα παιδαγωγοί, ώστε ο σεβασμός και η υπακοή να είναι τα κύρια σημεία που θα τονίζουν οι προπονητές μας.

Επίσης έχουμε όλα τα μέσα να μεταφέρουμε όσα παιδιά θέλουν ακόμα και εκτός Δήμου θέρμου να έρθουν στις δημοτικές εγκαταστάσεις Θέρμου στα γήπεδα 5χ5 η στο γήπεδο Θέρμου για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις.

Τέλος να μην σας κουράζω οι ηλικίες και η ημερομηνίες ενάρξεως θα ανακοινωθούν σύντομα, θα γίνει η απαιτούμενη αφισοκόλληση σε πολλά σημεία του Θέρμου και θα μοιραστούν στα παιδιά πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου.

ΥΓ. Αν κάποιος κύριος θέλει να συνεχίσει ακόμα και τώρα την ομάδα στην Α η Β κατηγορία να μας ενοχλήσει,  εμείς την ομάδα θα την δηλώσουμε και ας έχουν λήξει οι προθεσμίες. Ακόμα μας παρακαλάνε για να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα.

ΥΓ2. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την ομάδα και δεσμεύομαι οτι οι εκδηλώσεις της ομάδας θα συνεχιστούν και δεν θα λείψει τίποτα στα παιδιά που θα έρθουν στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος