Τη Δευτέρα (22/08) στο γήπεδο του Νέου Χαλκιόπουλου διεξήχθη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕ Χαλκιοπούλων και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Ένας φιλικός αγώνας που διοργανώθηκε από την ομάδα του Ινάχου Βάλτου, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη όσων έχουν αγωνιστεί στην ομάδα κι έχουν φύγει από κοντά μας.
Πριν τον αγώνα έγιναν βραβεύσεις, αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες καθώς και αναμνηστικά συμμετοχής. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, προσφέροντας και τιμητικές πλακέτες, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αμφιλοχίας, Κώστας Ριζογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφιλοχίας, Χριστόφορος Κουσιορής, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Χαλκιοπούλων, Βασίλης Ταλιούρας, ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου, Αθανάσιος Τορουνίδης και ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Παναιτωλικού, Γιώργος Μανδέλος.
Για την ιστορία το φιλικό έληξε 1-1. Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Επίσης, ευχαριστούμε την “ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΜΟΛΩΝΗ” και το κρεοπωλείο “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡ. ΜΑΣΑΛΗΣ” για την προσφορά τους στα κρέατα, στο τραπέζι που ακολούθησε.
Με το φιλικό αυτό παιχνίδι, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι φετινές δράσεις εκδηλώσεων του ΑΟ Ινάχου Βάλτου!
*ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ*