Ο Ντίμης Κωνσταντόπουλος, νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ και Λίβερπουλ, αλλά και την πρώτη του εικόνα από την πρεμιέρα της Super League 1.

«Υστερεί λίγο σε ταλέντο από την Λίβερπουλ. Η εικόνα που έδειξε η Γιουνάιτεντ στα τρία πρώτα παιχνίδια έκανε την Λίβερπουλ να την υποτιμήσει λίγο. Το σχέδιο της Γιουνάιτεντ βγήκε στο 100%, στην Λίβερπουλ αιφνιδιάστηκαν και μετά προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ηταν πολύ καλή επιλογή του Ράσφορντ και όχι του Ρονάλντο, γιατί ήθελαν την κόντρα και έτσι ήρθε και το γκολ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εχουν προβλήματα στην Λίβερπουλ. Στο κέντρο παίκτες όπως οι Χέντερσον και Μίλνερ έχουν μεγαλώσει, ενώ έφυγε και ο Μανέ που ήξερε το στυλ της ομάδας. Βρισκόταν με κλειστά μάτια με τον Φιρμίνιο και τον Σαλάχ. Θα βρουν τον δρόμο τους, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Από θέμα ποιότητας, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, οι μέσοι της δεν έχουν την ίδια. Επειδή στην Λίβερπουλ κυκλοφορούν την μπάλα, έχουν ένα θέμα με τις αποφάσεις. Τις προηγούμενες χρονιές μπορούσαν να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες».

Για τη μεταγραφή Κασεμίρο στην Μάντσεστερ: «Τακτικά είναι κορυφαίος. Είχε θέμα η Μάντσεστερ σε αυτή την θέση. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να προσαρμοστεί, αλλά πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Δεν νομίζω ότι ο Κλοπ αμφισβητείται γιατί έχει μεταμορφώσει την Λίβερπουλ, την έχει κάνει από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα χρειαστούν πολλά αρνητικά αποτελέσματα για να αμφισβητηθεί. Καμιά φορά αυτές οι δηλώσεις (σ.σ που είπε ο Κλοπ ότι είναι οφσάιντ το τέρμα του Ράσφορντ) είναι τακτική των προπονητών. Θέλουν να κρατήσουν ανέπαφη την ομάδα τα μίντια».

Ρωτήθηκε μεταξύ Ντε Χέα και Άλισον ποιον θα επέλεγε: «Θα επέλεγα τον Άλισον, αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερες αντιδράσεις και στα δύο γκολ της Μάντσεστερ. Είναι, όμως, από τους κορυφαίους, ειδικά στις αποφάσεις, σε κάθε φάση ξέρει πώς να βάζει το σώμα του. Σπάνια κάνει το σοβαρό λάθος».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού: «Είναι δύσκολη η αρχή, παίζουμε με δύο ομάδες που είναι ποιοτικά καλές. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε ένα σχέδιο, αλλά δεχθήκαμε νωρίς γκολ. Δεν νομίζω ότι είχαμε κακή εικόνα, έχουμε πράγματα να δουλέψουμε, ειδικά στην άμυνα και θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την πρώτη του εικόνα από τις ομάδες: «Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ποιότητα, παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατάει την μπάλα, αλλά έχουν γίνει πολλές αλλαγές που ίσως επηρεάσουν την απόδοση του. Στην αρχή δεν φαίνεται πάντα η σωστή εικόνα των ομάδων, είναι νωρίς».