Βρήκε το δεκάρι που έψαχνε ο Παναιτωλικός στο πρόσωπο του Δημήτρη Κολοβού. Η αντίδραση του Βόλου στον Λεβαδειακό, οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα και οι επόμενες μεταγραφές του Ιωνικού.

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Κολοβό

Οι επαφές είχαν ξεκινήσει καιρό πριν. Τότε ο Δημήτρης Κολοβός παρουσιαζόταν αρνητικός. Προτιμούσε να μείνει εκτός Ελλάδας. Το Αγρίνιο ως πόλη δεν είναι ελκυστικός προορισμός. Όσο περνούσε ο χρόνος, όμως, έβαζε και περισσότερο νερό στο κρασί του. Με τον Γιάννη Αναστασίου γνωρίζονταν, είναι και κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη, και το ντιλ έκλεισε. Έτσι ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτησή του. Είναι ο δεύτερος που πήγε αυτό το καλοκαίρι από ομάδα που υποβιβάστηκε από τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας στους Αγρινιώτες.

 Βόλος: «Όχι» σε Λεβαδειακό

Πρόβλημα με το γήπεδό του αντιμετωπίζει ο Λεβαδειακός και γι’ αυτό ζήτησε να αντιστραφούν οι έδρες με τον Παναθηναϊκό και να παίξουν στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο. Συνήθως τέτοια αιτήματα γίνονται δεκτά. Ωστόσο, ο Βόλος είναι αντίθετος. Αυτό που λένε οι Θεσσαλοί είναι πως η συγκεκριμένη αλλαγή δεν αφορά μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά όλη τη δομή του πρωταθλήματος!

Λεβαδειακός: Η φωτογράφηση και ο Τσάπρας

Για το ματς με τον Ιωνικό προετοιμάζονται στη Λιβαδειά. Το πρωί της Τετάρτης (24/8) έγινε η επίσημη φωτογράφηση της νέας σεζόν, ενώ το απόγευμα διεξήχθη προπόνηση. Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα έμεινε ο Τσάπρας, που γυμνάστηκε ατομικά.

Ατρόμητος: Το βλέμμα στην Τούμπα

Με τον Κρις Κόουλμαν να μην αντιμετωπίζει προβλήματα συνεχίζει ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα και ο Ουαλός τεχνικός ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο αν θα πρέπει να παρέμβει στην ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής. Στο χορτάρι, άλλωστε, αυτά που ήθελε με τον ΟΦΗ, βγήκαν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι νέες φανέλες

Σε μία ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις φανέλες του για την επόμενη σεζόν. Εκείνη που είχε ήδη αποκαλυφθεί ήταν η πρώτη, αυτή δηλαδή που φόρεσαν οι Ηπειρώτες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πιο εντυπωσιακή αυτή που σχεδιάστηκε από τους φίλους της ομάδας. Το σχέδιο στο κάτω μέρος είναι που κλέβει την παράσταση.

ΟΦΗ: Παναθηναϊκός και μεταγραφές

Μετά την κάκιστη εικόνα στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ καλείται να βγάλει αντίδραση. Με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας έχει τον τρόπο του και φιλοδοξεί να διευρύνει το αήττητο σερί του. Τα προβλήματα γνωστά, αφού οι Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι και Καμάου παραμένουν εκτός. Αποφόρτιση έκαναν οι Νέιρα και Ντίκο. Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση μεταγραφές. Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση.

Ιωνικός: Οι επόμενες προσθήκες

Στις 7 Αυγούστου αποκάλυπτε το Sportime.gr τις «ματιές» προς Ολυμπιακό. Για τον έναν το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε. Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ανακοινώθηκε με τη μορφή δανεισμού και αφού προηγουμένως είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Έπαιξε ρόλο και οι καλές σχέσεις του Ιωνικού με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Εκείνος τους πήγε και τον Χαβιέρ Μεντόσα. Ο δεύτερος «ερυθρόλευκος» είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Για εκείνον οι επαφές συνεχίζονται, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως θα κλείσει και αυτός. Έχει προχωρήσει η υπόθεσή του. Τι θα ακολουθήσει; Εάν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, ένας ανασταλτικός χαφ.