Σε μια σημαντική λοιπόν προσθήκη για την μεσοεπιθετική του γραμμή προχώρησε ο Απόλλων Δοκιμίου. Πρόκειται για τον Σπύρο Νούλα ο οποίος αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Θέρμου

Η μεταγραφή του θα προσθέσει πείρα και δυναμική στο ρόστερ του Απόλλωνα, στοιχεία απαραίτητα που χρειάζεται η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που συμμετέχει.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δ΄ Εθνική σε Ατρόμητο Λάππα, Αστέρα Αμαλιάδας, Α.Ε. Μεσολογγίου, στη Γ΄ Εθνική στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ σε Φλόγα Παλαιομάνινας και Όμηρο Νεοχωρίου. Από το 2008 έως το 2013 στη Δ΄ Εθνική σημείωσε 14 τέρματα, την αγωνιστική περίοδο 2013 – 14 στη Γ΄ Εθνική σημείωσε 1 τέρμα και στην Α΄ ΕΠΣΑ έχει πετύχει 45 τέρματα. Επίσης αγωνίσθηκε δυο χρόνια στον Παναγρινιακό (Γ΄Εθνική), ενώ την περσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ του Απόλλωνα Θέρμου.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει τις προοπτικές να αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό του Απόλλωνα Θόδωρο Λαυράνο, και να βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο για την επίτευξη των στόχων του.