Τα κενά τακτοποιήθηκαν και μαζί με αυτά ορίστηκε και νέα σέντρα. Η Σούπερ Λίγκα 2 θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει!

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (12/10) πάρθηκε η προαναφερθείσα απόφαση και εκτός αυτής κλείδωσε και ο σχηματισμός των νέων ομίλων. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε ξεκαθαρίσει πως άλλη κλήρωση δεν θα γινόταν και αυτό επιβεβαιώθηκε.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάστηκε και η συνδρομή του Διαγόρα. Οι Ροδίτες αιτήθηκαν να πάνε στον Βόρειο Όμιλο και η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε. Έτσι λύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού σε πρώτη φάση τα κενά του Βορρά ήταν περισσότερα.

Με τη μετατόπιση του Διαγόρα έκλεισε το κενό της Ξάνθης. Τη δική της θέση πήραν οι νησιώτες, ενώ τη θέση της Ομάδας Α πήρε ο Ηρακλής Λάρισας. Όσο για τον Νότιο Όμιλο; Εκεί χρειάστηκε να γίνει κλήρωση ανάμεσα σε ΠΑΟ Ρουφ και Ηλιούπολη.

Το μπαλάκι έβγαλε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Ρουφ. Τελικά η Ηλιούπολη θα έχει το πρόγραμμα του Διαγόρα και ο ΠΑΟ Ρουφ του Εργοτέλη. Συνεπώς, υπάρχει νέο πρόγραμμα.

Αναλυτικά πώς προκύπτει η 1η αγωνιστική

Βόρειος Όμιλος

Απόλλων Πόντου – Διαγόρας

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου

Παναθηναϊκός Β’ – Απόλλων Λάρισας

Πανσερραϊκός- Θεσπρωτός 2019

Ηρακλής – Αλμωπός

ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Νότιος Όμιλος

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

Αιγάλεω – Ιεράπετρα

Ηλιούπολη – Κηφισιά

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β’

Καλαμάτα – Ηρόδοτος

Επισκοπή – Ολυμπιακός Β’

Χανιά – Παναχαϊκή

Ρεπό: Καλλιθέα

Τέλος, να σημειωθεί ότι μαζί με τη Σούπερ Λίγκα 2 θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα Νέων. Το πρόγραμμα θα είναι ίδιο με αυτό των μεγάλων. Ανήμερα ή παραμονή των κανονικών αγώνων θα διεξάγονται τα ματς των Νέων.