Υπό κανονικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο θα διεξάγονταν ματς σε Α΄και Β΄κατηγορία της ΕΠΣΑ. Η αναστολή όμως των αγώνων από την ΕΠΟ οδήγησαν τις ομάδες σε φιλικά ματς, περιμένοντας με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή το απόγευμα συναντήθηκαν ο Αστέρας Καμαρούλας με τον ΑΟ Σκουτεράς. Δυο σωματεία που θα βρεθούν αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας που συμμετέχουν.

Έγινε ένα πολύ καλό ματς με τους δυο προπονητές (Βραχωρίτης-Αρμύρας) να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιρστές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε δίχως τέρματα (0-0), με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τις δυο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Στο β΄ημίχρονο υπήρξαν πολλές αλλαγές από τις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι (την χρονική στιγμή που διανύουμε )εμφανίστηκαν σχετικά ποιο έτοιμοι από τους φιλοξενούμενους  και με δυο γρήγορα γκολ στο 52΄, και 61΄ με τον Χ. Γρίβα πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στην συνέχεια ο Αστέρας Καμαρούλας πέτυχε άλλα 3 γκολ με σκόρερ τον Κουκογιάννη στο 74΄, Μήκα 85΄και Λαυρεντάκη στο 88΄ με το 5-0 να είναι το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Πελέκης, Συτιλίδης, Γεροχρήστος, Αριστόπουλος, Προβίδας, Καπέλης, Ζαρέντης, Πετρονικολός, Λαυρεντάκης, Ζάγκας, Μήκας

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Σαμψώνας, Γρίβας Χ., Κατσακιώρης, Τσακανίκας, Κουκογιάννης

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Καψιώχας, Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Γιαννακίδης, Παρασκευόπουλος, Κωστάκης, Σαλαούνης, Κοκώνης Β., Κοκώνης Ι., Γιαννοκώστας Ε. Καραγιώργος Κ.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Γρίβας Χ., Ανδρεας, Σαλαούνης, Κοσμάς, Κουτέρης, Γρίβας Ν.