Κερδισμένος ο Παναιτωλικός που διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών που είχε από τον Αστέρα, πριν από την σέντρα του αγώνα.

Θέαμα χαμηλής ποιότητας, ελάχιστη παραγωγή ευκαιριών, αμυντική προσήλωση και η “λευκή” ισοπαλία (0-0) ήταν η φυσιολογική κατάληξη του αγώνα Αστέρα-Παναιτωλικού στην Τρίπολη. Κερδισμένος είναι ο Παναιτωλικός που διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών που είχε από τον Αστέρα, πριν από την σέντρα του αγώνα/

Η επιφυλακτικότητα χαρακτήρισε το παιχνίδι γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, καθώς φρόντισαν να μην δεχτούν γκολ, παρά να επιδιώξουν να σκοράρουν. Ελάχιστες οι φάσεις, μέχρι το 60′ και με τις “μονομαχίες” στο χώρο του κέντρου να είναι αμέτρητες και να καταλήγουν στην αλληλοεξουδετέρωση των ατού και των δυο ομάδων.

Στα είκοσι τελευταία λεπτά, ο τεχνικός του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς έκανε τρείς αλλαγές, στην προσπάθεια ενίσχυσης της επίθεσης των Αρκάδων και με τον Μπαράλες να αντικαθιστά τον Ρεγκίς, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε τον Ντουάρτε μετά το 77′.

Η ροή του αγώνα, όμως, δεν άλλαξε. Ο Αστέρας πίεσε τον Παναιτωλικό και το γκολ της νίκης που δεν ήρθε τελικά, ενώ οι Αγρινιώτες ήταν προσανατολισμένοι στην “λευκή” ισοπαλία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 22’ Γκαρντάφσκι, 35’ Κρέσπι, 52’ Μουνάφο – 26’ Ντίας, 66’ Σενγκέλια

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (4-3-3): Παπαδόπουλος – Γκαρντάφσκι (56’ Καρμόνα), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Ιγκλέσιας (85’ Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56’ Σίτο), Μουνάφο – Τιλίκα, Κρέσπι (67’ Μπαράλες), Μπαρτόλο (85’ Ριέρα).
Παναιτωλικός (4-2-3-1)Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης – Μλάντεν, Μάρτενσον – Κολοβός (88′ Ζοάο Πέδρο), Ντίας, Σενγκέλια (89′ Ξενιτίδης) – Μόρσεϊ (77’ Ντουάρτε).