Μετά από αναμονή αρκετών εβδομάδων για το πότε και αν θα ξεκινήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ποδοσφαίρου, επιτέλους ξεκινάνε οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Μεσολογγίου, για τη περίοδο 2022-23, με τον αγώνα του Α’ γύρου του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στις 2:30 μ.μ., στο βοηθητικό γήπεδο Δ.Α.Κ. Αγρινίου με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας. Είναι ο τελευταίος χρονικά αγώνας Κυπέλλου στην αυλαία των ομάδων του Νομού μας που συμμετέχουν φέτος στο Κύπελλο και θα ολοκληρώσει τον Α’ γύρο αγώνων.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, θεωρώντας το πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Σταμάτης προετοίμασε τους παίκτες του για το ματς της Κυριακής και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ο προπονητής μας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Αγγελάκη και Παναγιωτόπουλο που θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη μεταξύ τους ιστορία αγώνων που έχουν βρεθεί αντίπαλοι οι δύο ομάδες, ο Αστέρας Μεσολογγίου έχει 2 νίκες έναντι καμίας του Αστέρα Καμαρούλας, από τις περσινές τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας 2021-22.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Προβίδας- Τάκος και Βλαχοδήμος.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλες τις ομάδες του Νομού, καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!