Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Αστέρας Μεσολογγίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αντιρρίου, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, το μεσημέρι στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας έγινε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, σε καιρικές συνθήκες αρκετά ζεστής για την εποχή επίπεδα και παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Την ευκαιρία να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κλείσει το 2022 με νίκη έχασε ο Αστέρας Μεσολογγίου καθώς ενώ αρχικά δέχθηκε πρώτος γκολ, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και τελικά να δεχθεί την ισοφάριση τρία λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Δυστυχώς για ένα ακόμη παιχνίδι η απειρία της ομάδας μας της στοίχησε και δέχθηκε ξανά γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πετώντας τζάμπα δύο πολύτιμους βαθμούς.

Στο Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα προσέχοντας κυρίως τα νώτα τους. Έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων και κυριάρχησε παιχνίδι κέντρου με πολλά όμως λάθη και των δύο ομάδων. Ο Ατρόμητος Αντιρρίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά μας αλλά δεν μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ καθώς ο Αστέρας ισοφάρισε με τη λήξη του ημιχρόνου.

17′ Πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Πανόπουλου όταν από αριστερά μπήκε στη μεγάλη περιοχή ο επιθετικός του Ατρομήτου αλλά το διαγώνιο ψιλοκρεμαστό πλασέ πέρασε άουτ, χωρίς να κινδυνέψει η εστία μας.

28′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Ατρόμητο Αντιρρίου , όταν σε φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι σε καλή θέση έξω από τη περιοχή του Αστέρα, ο Παπαποστόλου το εκτέλεσε απευθείας, κακή εκτίμηση του Πανόπουλου, απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο επιθετικός του Ατρομήτου με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην εστία για να προηγηθούν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει όταν σε ατομική προσπάθεια του Σιαμήτρου Β.  έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου, πέρασε δύο αντιπάλους και έδωσε πλάγια στον Τριώτη, που μέσα στη περιοχή απέναντι στον τερματοφύλακα έπιασε δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

45′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση σε 1-1 με σκόρερ τον Ντίμο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ντίμο κέρδισε το φάουλ έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου και λίγο πλάγια δεξιά, ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντιρρίου για το 1-1.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αστέρας πίεσε τους φιλοξενούμενους για το δεύτερο γκολ και το πέτυχε με σκόρερ ξανά τον Ντίμο. Όμως τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Αστέρας οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο και μπάλα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν, δημιούργησαν φάσεις και τελικά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, φεύγοντας ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας.

62′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν από αριστερά ο Ντίμο εκτέλεσε το κόρνερ, ασθενή απόκρουση σε έξοδο του τερματοφύλακα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σιαμήτρου Β. αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αντιρρίου.

71′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, από δεξιά ο Παπασπύρος έβγαλε “ακίνδυνη” συρτή σέντρα στη περιοχή του Ατρομήτου, αλλά η μπάλα πέρασε από αρκετά πόδια αμυντικών του Ατρομήτου και προ του Ρονάλντο κατάφερε ο κεντρικός αμυντικός να διώξει τον κίνδυνο.

74′ Πρώτη επίσκεψη στο Β’ ημίχρονο για τον Ατρόμητο, όταν από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο επιθετικός στη περιοχή του Αστέρα αλλά η κεφαλιά που έπιασε ο επιθετικός στο ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω απο τα δοκάρια του Πανόπουλου.

79′ ΓΚΟΛ και ανατροπή του σκορ για τον Αστέρα σε 2-1 με σκόρερ ξανά τον Ντίμο. Ωραίος συνδυασμός τριών παικτών του Αστέρα από δεξιά μεταξύ Τριώτη, Καπάι και Ντίμο, η μπάλα έφτασε μες τη περιοχή στα πόδια του Ντίμο που το αρχικό σουτ που έπιασε κόντραρε στον αμυντικό και στο ριμπάουντ που πήρε απέναντι στο τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

88′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση σε 2-2 με σκόρερ τον Παπαποστόλου για τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Από εκτέλεση πλαγίου άουτ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα έφτασε στα πόδια του έμπειρου Παπαποστόλου που έπιασε σουτ έξω απο τη περιοχή του Αστέρα ξεγελώντας η πορεία τον Πανόπουλο που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ – ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ – ΜΠΑΞΑΣ.

Αστέρας Μεσολογγίου:  Πανόπουλος, Παπασπύρος (82′ Μαστροκώστας), Σιαμήτρος Γ., Μανέτας,  Κυρίτσης, Μαυραγάνης, Ντελής (78′ Ανρωνάς), Καπάι, Σιαμήτρος Β. (67′ Ρονάλντο), Ντίμο και Τριώτης (82′ Τσεκρέζι).