Παραμονή στην πρώτη θεση της βαθμολογίας για την ΑΕ Μεσολογγίου που είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον γηπεδούχο Τρίκαρδο Κατοχής

Σύμφωνα με πληροφορίες από το aitosports.gr η ΑΕΜ ξέκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα στο 23΄με τον Χαλαζιά. Στο 37΄ο Κράνης θα πετύχει το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους (0-2) σκόρ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη Κράνης στο 51΄και Χαλαζιάς στο 57΄αυξάνουν το σκορ για τους πρωτοπόρους, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-6 με δυο γκολ του Πιστιόλη στο 75΄και στο 86΄Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να πέτύχει και τρίτο γκολ αλλά στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε ο Γκασούκας απομάκρυνε την μπάλα.

Διαιτητής: Γκιάφης,

Βοηθοί : Πατρόπουλος,  Σπυρόπουλος.

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος) Γκασούκας Κ., Κουτρούλης, Τσιάρας Γ., Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Παπαθανασίου, Καλέντζος, Κονταρης, Σεραφίγγος Ι., Γκασούκας Χ., Τσιάρας Α.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Κοκωρης, Τριφιατης (75΄ Ρούσσος), Αθανασόπουλος, Κράνης (60΄Βαρούχος Κ.), Μπαλαμπάνης, Αυτζής (75΄Νικολόπουλος), Πιστιόλης , Χαλαζιάς (65΄Καλυβας), Κουφός, Πλαστήρας, Κάκκος.