Ο 17χρονος τερματοφύλακας είχε δοκιμαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην Κ19 και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Τελικά η μετακίνησή του στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε και πλέον από την Α’ κατηγορία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Η ανακοίνωση του Ιδομενέα:

Το Δ.Σ. ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΓΑΛΑΤΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του τερματοφύλακα της α΄ ομάδας Γιούργκεν Λέσι στην ομάδα του Παναιτωλικού.
Το καλοκαίρι ο 17 χρόνος Γιούργκεν εντάχτηκε στο δυναμικό της ομάδας μας μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας Μάνου Βεργανελάκη.
Υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας Σταμάτη Καστρινάκη βρήκε χρόνο και χώρο στην ομάδας μας ένα παιδί που είχε όρεξη για να μάθει και να εξελιχθεί .
Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Γιούργκεν πήρε αρκετές συμμέτοχες στην βασική ενδεκάδα της ομάδας μας είχε άψογη συνεργασία με τον άλλο τερματοφύλακα μας Μωραΐτη Χρήστο και όλα αυτά βοήθησαν στην εξέλιξη και την βελτίωση του..
Πριν λίγο καιρό δοκιμάστηκε μερικές προπονήσεις στην ομάδα του Αγρινίου άφησε άριστες εντυπώσεις και επιλέχτηκε ανάμεσα από πολλούς άλλους τερματοφύλακες.
Γιούργκεν σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες εσύ και η οικογένεια σου να αγωνιστείς στην ομάδας ,να έχεις υγεία τύχη και να εκπληρώσεις όλα τα όνειρα σου .
Η Διοίκηση το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες σου νιώθουμε υπερήφανοι για σένα,.
Όταν επιλεγείς να αγωνίζεσαι για την πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης είναι απόλυτα λογικό να έχεις αυτή την τύχη εξέλιξη.

Αρχική