Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου  με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Δικαίωση από ΓΓΑ και Κύριο Αυγενάκη, αλλά οι συμμορίες των δικαστικών και παραδικαστικών Ιουδαίων και Φαρισαίων ξαναχτύπησαν για ακόμα μια φορά την πόρτα,  για την καταστροφή του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου της αιτωλοκαρνανιας.

Μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις στην Ελλάδα. Κύριοι παράγοντες …..που για ακόμη μια φορά με τον τρόπο τους,  η ίδια η πολιτεία μας λέει κύριοι εσείς θα βάζετε τα λεφτά σας και εμείς θα σας κάνουμε ότι θέλουμε.

Εσείς θα τρέχετε να μαζεύετε λεφτά για τους «φαταούλες» που θα σας στέλνουμε εμείς κάθε Σαββατοκύριακο , είτε είναι σφυρίχτρες , είτε είναι αυτοί που έχουν μια σημαία στο χέρι,  χωρίς να ξέρουν γιατί την κρατάνε , είτε παρατηρητές να γράφουν ότι βλέπουν στο γήπεδο της Κρήτης ενώ παίζουν στο Αγρίνιο.!!!!!!!!!!!!!

Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου φέτος να μην ασχοληθώ με όλους αυτούς τους κυρίους,  μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν μάθει να σέβονται και εκτός αυτού , είναι κάποιοι που για να μας δουν με καλό μάτι θα πρέπει να πάμε και να τους αφήσουμε και «μπουρμπουάρ» στην αρχή του αγώνα!!!

Διαφορετικά εμείς γι΄αυτούς είμαστε άφραγκοι!!!!!!

Σας διαβεβαιώνω ότι όχι μόνο δεν είμαστε άφραγκοι αλλά πλέον καταλάβαμε ότι αυτοί όλοι που τους «χτυπάνε» την πλάτη μπροστά τους και πίσω τους τους βαφτίζουν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τους ρίχνουν και καμία «κατά κεφαλιά» για να ξυπνάνε και να τους υπενθυμίζουν, ότι κοίτα να δεις εδώ που είσαι σε έχω εγώ,  και γι΄αυτό θα τρως και ξύλο γιατί θα σου κόψω και τα 30 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο, και θα παρακαλάς για το μεροκάματο,  κύριε σφυρίχτρα , ή κύριε τροχονόμε με την σημαία!!!!!!!!

Κύριοι να κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το πρόσωπο του κυρίου Αυγενάκη που έκανε την αρχή γι΄αυτό το ξεβρόμισμα που ξεκίνησε . Θα είμαστε στο πλευρό του και κάποια στιγμή, θα έρθει η δικαίωση από τα ίδια τα σωματεία που ματώνουν, όχι από τα πάρα δικαστικά κυκλώματα που παίρνουν αποφάσεις, χωρίς να ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο και τι σχήμα έχει η μπάλα.

 

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος