Η αναμέτρηση του Περιστερίου μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί λόγω προβλήματος που υπήρξε στη μία εστία που ήταν πιο κοντή.

Πρόβλημα με τη μία εστία του γηπέδου του Περιστερίου προέκυψε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Η πλευρά της Ενωσης ενημέρωσε τους διαιτητές πως υπάρχει απόκλιση και μετά από έλεγχο που υπήρξε διαπιστώθηκε ότι όντως υφίσταται για μερικά εκατοστά (το οριζόντιο δοκάρι είναι 5 ως 7 εκατοστά πιο χαμηλά από ότι προβλέπεται).
Ο διαιτητής Μανούχος με τους βοηθούς του και τους αρχηγούς των Ατρομήτου και ΑΕΚ ήλεγξαν το ύψος των δύο εστιών και φαίνεται ότι υπάρχει ασυμμετρία που οδηγεί στην αναβολή. Στον αθλητικό δικαστή θα κριθεί το παιχνίδι!

 

Σύμφωνα με την πλευρά του Ατρομήτου, οι διαιτητές έκαναν έλεγχο σε επτά σημεία της εστίας και πως στα έξι εξ αυτών το ύψος είναι το προβλεπόμενο. Στο ένα όμως υπάρχει απόκλιση 2 εκατοστών.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατέθεσε σχετική ένσταση, όπερ σημαίνει ότι η τύχη του ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.