Το όλο ζήτημα που ανέκυψε με τα δοκάρια στο ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, η τύχη του οποίου θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή, έφερε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στη Σούπερ Λίγκα 1.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/2, 20.10) θα γίνει συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, για να ρυθμιστούν θέματα ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τρίτης (7/2).

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών».