Η ομάδα του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, καθώς είχε ζητήσει το παιχνίδι να γίνει στις 19/2 την Κυριακή, και όχι το Σάββατο που το όρισε η ΕΟΚ
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
Το περασμένο Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ε.Κ. Καβάλας δείξαμε κατανόηση και αποδεχτήκαμε να διακοπεί η αναμέτρηση λόγω προβλήματος στη μπασκέτα του κλειστού γυμναστηρίου “Αλεξάνδρα Δημόγλου”.
Παρότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες κινήσεις εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που είχαμε, δεχτήκαμε να επιστρέψουμε στο Αγρίνιο και να ξανακάνουμε ένα ταξίδι 7 ωρών σε νέα ημερομηνία, για να αγωνιστούμε για τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα. Και σε αυτό να συνυπολογίσουμε πως πέρα από τα 700 περίπου χιλιόμετρα του ταξιδιού, υπάρχει και ένα έξοδο της τάξης των 3.000 ευρώ, το οποίο κανείς δεν προσφέρθηκε να το καλύψει.
Σήμερα ενημερωθήκαμε με μεγάλη έκπληξη πως το αίτημά μας να γίνει ο αγώνας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου δεν έγινε αποδεκτό, αντιθέτως η Ομοσπονδία αποδέχτηκε το αίτημα του γηπεδούχου σωματείου να διεξαχθεί η αναμέτρηση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η κατανόηση εκλαμβάνεται σαν αδυναμία και ο καθένας θεωρεί ότι μπορεί να παίζει μαζί μας.
Θεωρούμε ότι η Ομοσπονδία λειτούργησε μονόπλευρα και ταυτόχρονα δε μας εξήγησε το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης.
Εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το γεγονός ότι δε βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, δε δείχνει αδυναμία και δε σημαίνει πως δεν αδικούμαστε στα παιχνίδια μας.
Θέλουμε επίσης να δηλώσουμε πως δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως την επόμενη Κυριακή θα βρισκόμαστε στην Καβάλα. Ήδη έχουμε σκεφτεί την πιθανότητα να μην ταξιδέψουμε στην πόλη της Μακεδονίας, όποτε θέλει η γηπεδούχος ομάδα και η Ομοσπονδία.
Εφόσον κάποιοι δε μας θέλουν, εμείς μπορούμε να αποχωρήσουμε και να ξεμείνουν στο άθλημα κάποιοι “ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ”.
Δε θα καθόμαστε όμως με σταυρωμένα χέρια να δεχόμαστε “ανθρώπινα λάθη”, “ακαταλληλότητες” και μη υπαίτιους.
Περιμένουμε επίσης το σκεπτικό της Ομοσπονδίας για την απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι το επόμενο Σάββατο, καθώς το σλόγκαν που κυκλοφορεί είναι για διαφάνεια και για όλα στο φως.
Είναι άλλωστε αυτό που θα κρίνει και τις μελλοντικές μας αποφάσεις…ΥΓ.1. Δε θα ανακαλύψουμε ποτέ μεθόδους αναβολών αγώνων επικαλούμενοι ιατρικούς λόγους. Αντιθέτως ακόμα και όταν αυτό συνέβη εμείς αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με λιγότερους αθλητές. Δεν ψάξαμε όμως να βρούμε τον τρόπο…ΥΓ.2. Δεν τηλεφωνήσαμε ποτέ προσωπικά στον πρόεδρο για να διερευνήσουμε προθέσεις διαιτητών, αντιθέτως δεχτήκαμε εκκενώσεις και τιμωρίες, χωρίς να υπάρχουν προφανείς λόγοι.ΥΓ.3. Δεν καταλάβαμε ποτέ, γιατί ερωτηθήκαμε για το αν συναινούμε να αγωνιστούμε το επόμενο Σάββατο, όταν είχαμε κάνει ξεκάθαρο πως ζητάμε τον ορισμό της αναμέτρησης την Κυριακή.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ