Ο Άρης Λεπενούς νίκησε με 6-1 εκτός έδρας τον Αστέρα Μεσολογγίου φτάνοντας στην 7η νίκη στο πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη στην Α΄ κατηγορία ομάδα έφτασε τους 24 βαθμούς ( βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας), διατηρώντας παραλληλα και την επαφή της με την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Τσιούνης. Ο φορ του Άρη Λεπενούς πέτυχε (χατ-τρικ)με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη.

Όσο αφορά την εικόνα της αναμέτρησης το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων οδήγησε στην εύκολη νίκη. Ο Κοσμάς με την συμπλήρωση των πρώτων πέντε λεπτών άνοιξε το σκορ για τον Άρη, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Τσιούνης, πέντε λεπτά αργότερα. Στο 30΄ο Σ. Θώδης έκανε το 0-3, και στο 42΄ο Τσιούνης το 0-4 (σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο).

Ο Β. Πετανίτης με την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο (57΄) αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 0-5, και ο Τσιούνης στο 71΄ έκανε το 0-6. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν (1-6), στο 73΄με τον Σιαμήτρο Β.

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Κοσυφαρίνη, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Μεσολογγίου : Εν αναμονή….

Άρης Λεπενούς ( Μόρις Τσίβιτς, Τάσος Σπαής)

Μήλιος, Τζαμαλής Π., Προδρομίτης (46΄Πετανίτης Β), Μπουμπούλης (68΄Πιστιόλης), Βαμβακάς Χ., Θώδης Σ. (72΄Φλούδας), Βασιλάρης, Τζαμαλής Ε., Κοσμάς, Θώδης Α. (65΄Μουρτζιάπης Π), Τσιούνης