Η ομάδα του Ίκαρου παρουσίασε μία… φλύαρη ανωτερότητα αλλά η ΑΕΚ Μεσολογγίου έπαιξε πολύ πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα και δίκαια την νίκη με 2-0.

Μπορεί οι Πατρινές να είχαν την φλύαρη κατοχή, αλλά η ΑΕΚ Μεσολογγίου είχε τις κλασικές φάσεις, απέναντι σε μία άμυνα πού είχε κενά καί αν η Ψάλτη δεν πραγματοποιούσε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις σέ τετ α τετ της Gomes Farias 20′ , στο 50′ σέ σουτ της Παπαδογεωργου από ευνοϊκή θέση απέκρουσε εντυπωσιακά σέ κόρνερ, όπως και στο σουτ της Λαζανά Β. στο 70′ το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Ενώ στο 37′ σέ μπασιμο της Φιλανδριανου το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι για το 2-0. Στο 60′ σέ ανατροπή της Φιλανδριανου ο διαιτητής δείχνει παίζετε. Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη ομάδα έχοντας την κατοχή της μπάλας σέ όλη την διάρκεια του αγώνα στα 2/3 τού γηπέδου αλλά στο επιθετικό 1/3 δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την εστία της Souza Graziele..

Τα δύο γκολ της νίκης σημείωσε η κορυφαία παίκτρια του αγώνα Gomes Farias στο 32′ και στο 52′ σέ ασίστ τής Λαζανά Β.και υπέροχα τελειώματα της Βραζιλιάνας παίκτριας..Στο 89′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Λαζανά Β.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Γρομητσαρη, Οικονόμου (78′ Χριστοπούλου), Μοκκα, Λαζανά Β., Σταυροπούλου (89′ Τσιντζουρα), Βράνα-Τριανταφύλλου, Gomes Farias, Λαζανά Ι.( λ τραυμ.72′ Πετσινη), Φιλανδριανου (89′ Αρβαλη), Παπαδογεωργου (72′ Παπαϊωάννου).