Η ενημέρωση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:
Για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς συνέχισε το νικηφόρο σερί της κάνοντας το «3Χ3» στα τελευταία παιχνίδια της, αυτή τη φορά κερδίζοντας εκτός έδρας στο Γήπεδο Παντάνασσας τον τοπικό Χρυσό Αστέρα με σκορ 1-2. Πολύ ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που στο τέλος «χαμογέλασαν».
Στην αρχή της αναμέτρησης κρατήθηκε 1’ σιγή για τους Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα και Ευστάθιο Τσιτλακίδη, καθώς επίσης και για τους νεκρούς του φονικού σεισμού της Τουρκίας και της Συρίας.
Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 12’ του αγώνα, όταν από βαθιά μπαλιά του Β. Λαουρδέκη στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα έφτασε στον Καραγιάννη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πριτσούλη.
Η πίεση των φιλοξενούμενων μετά το γκολ συνέχισε να είναι έντονη και στο 35’ ο Σανιδάς με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Πριτσούλη και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 44’, όταν ο Ντόνι με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζυγουρίτσα.
Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης μπορεί να μην είχε κάποιο γκολ, αλλά σημειώθηκαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους οι σημαντικότερες ήταν αρχικά στο 50’ ένα σουτ του Κακούρη που «έφυγε» λίγο άουτ, ένα απευθείας φάουλ στο 63’ του Κακούρη ξανά που και αυτό κατέληξε άουτ και μια κεφαλιά στο 76’ του Ντόνι που έδιωξε σε κόρνερ ο Ζυγουρίτσας.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ του Σανιδά στο 55’ που μπλόκαρε ο Πριτσούλης, ένα σουτ στο 68’ του Χατζόπουλου που «έφυγε» άουτ και ένα ακόμη σουτ στο 85’ του Σταυρόπουλου το οποίο κατέληξε στην πλαϊνή πλευρά των δικτύων.
Με αυτή τη νίκη η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς έφτασε τους 13 βαθμούς, στους 16 βαθμούς έμεινε ο Χρ. Αστέρας Παντάνασσας.
Διαιτητής: Ασημάκης
Βοηθοί διαιτητή: Καραπιπέρης Λ., Κασβίκης Γ.
Για την επόμενη (12η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι της Ναυπακτίας τον ΑΟ Λυγιά ως τυπικά γηπεδούχος, στο Δημοτικό Γήπεδο Λυγιά. Η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα οριστούν τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Οι συνθέσεις:
Χρ. Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου): Πριτσούλης, Μπακογιάννης, Λιόκαυτος (80’ Σταμάτης), Κουμάσης, Σούτας, Ρέθη Ε. (75’ Κολομπάτσος), Ρέθη Γ., Dodaj, Ντόνι, Κακούρης, Κεφάλας.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Κυρίτσης, Ντζουμάνης, Λαουρδέκης Β., Ντότσικας, Ρισβάς (85’ Δημόπουλος), Καραγιάννης (60’ Σταυρόπουλος), Βαβάτσικος (85’ Μακρυκώστας), Παπαδόπουλος (51’ Χατζόπουλος), Σανιδάς, Χριστοδούλου (51’ Καποδίστριας).