ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Πολύ καλή εμφάνιση και ένα ευρύ σκορ με 0-4 πέτυχε ο ΠΑΟ Καλυβίων στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Αστακού, για την 11η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

10΄ ΓΚΟΛ: Ο Π. Καρύμπας μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ι. Ζώγα ο οποίος με πλασέ σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

25΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Π. Καρύμπα, ο επερχόμενος  Σ. Τασούλης από κοντά με ωραία κεφαλιά, πέτυχε το 0-2.

44΄ Απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Π. Καρύμπα, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

50΄ Πολύ καλό και επικίνδυνο σουτ του Κοτρότσου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι, του Ζώη.

55΄Ο Κοτρότσος μέσα από την περιοχή ¨απείλησε¨ με κεφαλιά την αντίπαλη εστία, η μπάλα πέρασε έξω.

65΄ ΓΚΟΛ: Ωραία μεταβίβαση από τον Γ. Καραλή προς τον Σ. Τασούλη, ο τελευταίος απέφυγε ¨έξυπνα¨ έναν αμυντικό και έξω από την μεγάλη περιοχή, εξαπέλυσε σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, κάνοντας το 0-3.

73΄ ΓΚΟΛ: Από δεξιά της επίθεσης ο Ι. Ζώγας τροφοδότησε τον Χρ. Κονδύλη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε μέσα από τη μικρή περιοχή, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας και 0-4.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Ροδάτος και Κατσαούνης

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Αστακού (Ξενοφώντας Αθανασούλας):

Ελευθεράτος, Κοντοζήσης, Παπαζήσης, Γκάτσης, Λιβάνης Π., Ταφάνι, Κοτρότσος Θ., Μαλιγιάννης ( 46΄ Σόμπολος)., Μπαρμπαρούσης, Κοτρότσος Γ., Ντόια.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Χ. Πατσαούρας, Αν. Πολίτης, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Π. Καρύμπας, (70΄ Δ. Αναστασίου) Κ. Τσοπανάς (48΄Χ. Κονδύλης), Σ. Τασούλης, Γ. Καραλής , Ι. Ζώγας (60΄ Γ. Αναστασίου).