ΣΔΠ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ

 Τα πρόσφατα άθλια περιστατικά ακραίας και αναίτιας βίας κατά διαιτητών που με την παρουσία τους κοσμούν τον χώρο , είναι γεγονότα ξένα προς τις Αξίες του Αθλητισμού, που πρωτίστως προωθεί το ποδόσφαιρο και υπηρετεί διαχρονικά ο Σύνδεσμος  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας .

Περιστατικά που μόνο  αποτροπιασμό και αηδία μπορούν να προκαλέσουν. 

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, διασκέδαση και απόλαυση, είναι παιχνίδι, το ωραιότερο παιχνίδι!

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κάθε μορφής βίας και κάθε ενέργειας που είναι αντίθετη με το Ευ Αγωνίζεσθε.

. Είναι υποχρέωση όλων να συνεχίσουμε τις προσπάθειες εκτοπισμού και εξοστρακισμού των στοιχείων εκείνων που προκαλούν ή και συμμετέχουν σε ενέργειες βίας. Χρειάζεται όμως -και αυτό πρέπει να τονιστεί- η συμβολή και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Έχει έρθει η ώρα τα υγιή στοιχεία να θέσουν εκτός ποδοσφαίρου όλους όσους το δυναμιτίζουν και το διαβάλλουν.

Η συστράτευση της αθλητικής οικογένειας του Νομού είναι αναγκαία  προκειμένου οι υπεύθυνοι αυτών των αθλιοτήτων να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, οι δε ποινές να είναι παραδειγματικές. Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο τόπος!

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας δηλώνει αρωγός στην νομική διαδικασία η οποία θα ακολουθηθεί από τον συνάδελφο Διαιτητή και θα σταθεί δίπλα του μέχρι τέλους.

      

    Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΚΕΛΟΣ