Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Σημαντικό δεύτερο συνεχή εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας δίνει αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδεχόμενος την αξιόμαχη ομάδα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το μεσημέρι και η ομάδα μας έχει ως στόχο την συγκομιδή των τριών βαθμών της νίκης για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε μες τη βδομάδα εντατικά για αυτό το παιχνίδι, έχοντας ο προπονητής μας να αντιμετωπίσει μία σημαντική απουσία λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα θα απουσιάσει για τους επόμενους αγώνες ο Μ. Τριώτης λόγω διαστρέμματος που υπέστη μες τη βδομάδα. Παρόλο αυτά όμως όλοι οι παίκτες μας γνωρίζουν τη σημαντικότητα του αυριανού αγώνα και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, η Α.Ε. Αγ. Δημητρίου είναι μία αξιόμαχη ομάδα, έχοντας καλή φετινή πορεία στο πρωτάθλημα και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη Λεπενού με 1-6, ενώ η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου .

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΛΙΟΝΑΣ – ΜΠΑΞΑΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.