ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Ο ένας το ήθελε πολύ και το πάλεψε μέχρι τέλους. Ο άλλος έπαιξε για να μη χάσει. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος που το κυνηγάει, είναι που χαμογελάει και στο φινάλε. Έτσι κι έγινε στο Απόλλων Δοκιμίου -ΑΕ Μεσολογγίου. Η ΑΕΜ πήρε την πολυπόθητη νίκη με 2-0 απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα , και παραμένει στην δεύετρη θέση της βαθμολογίας , τρείς βαθμούς μακριά από την κορυφή. Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας έχει 19 βαθμούς.

Ήταν ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Η ΑΕΜ ανέβασε στροφές στο β΄ημίχρονο, πέτυχε το πρώτο γκολ σε κρίσιμο σημείο του αγώνα,  και στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

11΄Από μπαλιά του Νούλα, ο Α. Κορομηλάς κάνει το διαγώνιο σουτ, με τον Δουλιώτη να απομακρύνει σε κόρνερ

34΄Ατομική προσπάθεια από αριστερά με τον Πιστιόλη, ο οποίος κάνει το διαγώνιο σουτ, ο Δαράβαλης μπλοκάρει την μπάλα

50΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα από αριστερά, ο Δαλαγιώργος με το κεφάλι απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του(κόρνερ).

51΄Δυνατό σουτ του Γαβρίνα από κοντική απόσταση η μπάλα στην εσωτερική πλευρά των διχτύων του Δαράβαλη

57΄Σε καλή θέση ο Αθανασόπουλος, (από μπαλιά του Πιστιόλη), ο Δαράβαλης εντυπωσιακά διώχνει την μπάλα σε κόρνερ

69΄ ΓΚΟΛ 0-1  Σέντρα του Γαβρίνα από τα δεξιά, ο Δαράβαλης κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης, και ο Πιστιόλης από κοντά δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΜ.

84΄Εκτέλεση κόρνερ του Α. Κορομηλά, κεφαλιά του Δαλαγιώργου, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ

95΄ΓΚΟΛ 0-2 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλαζιά, από αρκετά πλάγια και αριστερά, η μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Βλαχοδήμος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου ( Θόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Κοντοπάνος, Νούλας (77΄Γιαννόπουλος), Μακρής, Μυλωνάς (82΄Γεωργιάδης), Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Κοτρότσος Μ., Κοτρότσος Ν., Στραβοδήμος (59΄Αγγέλης)

ΑΕ Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (91΄Νικολόπουλος), Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Καλύβας (59΄Κοσμάς), Αθανασόπουλος