Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΑΟ Ρηγανά , έκανε την ανατροπή , και νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου,  στο ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος).

Έγινε ένα πολύ καλό ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο 11΄με τον Τριάντη. Η απάντηση του ΑΟ Ρηγανά ήρθε άμεσα, και με γκολ του Μικρόπουλου εννέα λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα «ίσα». Στο 63΄ο Νάκος από πλάγια θέση με συρτό σουτ έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του το πολυπόθητο τρίποντο.

Μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής ο ΑΟ Ρηγανά έφτασε τους 34 βαθμούς (11 νίκες , 1 ισοπαλία), ενώ η ΑΕΚ παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

11′ ΓΚΟΛ λάθος στην άμυνα του Ρηγανά, θα βρεθεί μόνος του ο Τριάντης στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ θα κάνει το 1-0

20′ ΓΚΟΛ κάθετη πάσα του Ντζιμάνη στον Μικρόπουλο ο οποίος θα βγει σε θέση τετ α τετ θα περάσει και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία θα κάνει το 1-1

29′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούτσα άουτ

40′ ανάποδο ψαλιδάκι του Τριάντη στα χέρια του Κουτρούμπα

43′ πλασέ του Μαντογλου στο κάθετο δοκάρι και στα χέρια του Κουτρούμπα

45′ σουτ του Μούτσα θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Πριόβολος

47′ ωραία προσπάθεια του Λιάβα από πλάγια δεξιά θα πλασάρει και θα αποκρούσει ο Κουτρούμπας σε κόρνερ

60′ σουτ του Ντίνου άουτ

63′ ΓΚΟΛ ωραία ενέργεια του Νάκου από τα αριστερά θα σουτάρει και στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πριόβολου 1-2

66′ καλό σουτ του Ντζιμάνη εκτός περιοχής λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι

88′ σουτ του Κοκώνη λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι του Κουτρούμπα

90′ πλασέ του Νάκου στο οριζόντιο δοκάρι

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Λύσσαρης, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου(Βασίλης Βασιλόπουλος)

Πριόβολος, Χολιασμένος (68΄Τσούφης), Χρόνης, Στρατομήτρος (46΄Λιάβας), Σωτηρίου (76΄Μπακέλας), Μαντόγλου, Βλάχος, Τριάντης, Κασούμης, Καπετανάκης, Στεφανίδης (61΄Κοκώνης)

ΑΟ Ρηγανά (Κώστας Βαγενάς)

Κουτρούμπας, Μπούρος, Σαγάνας Γ (46΄Κοντός)., Σαγάνης Κ., Καραχάλιος, Σαμψώνας (46΄Ντίνος), Μικρόπουλος (76΄Λίτσος), Ντζιμάνης, Κούσης (65΄Τύμπας), Μούτσα, Μπιτσικώκος (46΄Νάκος)