Η ενημέρωση του συλλόγου  αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο στην 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας στο Θ. Πασσιόπουλος με τον Αστέρα Μεσολογγίου (2-2).
Η Ένωση προηγήθηκε με τον Τσεκούρα στο 45′ , λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′) έκανε το 0-2. Αν και με ισχυρό προβάδισμα, ατομικά λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης στα επόμενα λεπτά, στοίχισαν. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 52′ με τον Γερασιάν και ο Λούντζης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Η ομάδα μας με αυτή την ισοπαλία ανέβηκε στους 15 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Τρίκαρδο Κατοχής. Ευχαριστούμε τον Αστέρα Μεσολογγίου για τη φιλοξενία, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.
Οι δύο ενδεκάδες:
Αστέρας Μεσολογγίου: Πανόπουλος, Παπασπύρος (92′ Τσιγαρίδας), Σιαμήτρος Γ. (55′ Σκεπετάρης), Κυρίτσης Γερετσιάν, Μαυραγάνης (55′ Ρονάλντο), Σιαμήτρος Β., Καπάι, Ντελής ( 75′ Στάθης), Ντίμο, Λούζι
Α.Π.Σ. Ένωση Αγίου Δημητρίου: Κούσουλας, Μπίστας, Πανταζής (72′ Αυδής), Ρόκκος (46′ Hysenaj) , Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης, Ράπτης, Τσεκούρας, Στεργίου (48′ λ.τ. Τηγανίτας), Σπυριλιώτης
Διαιτητές: ΛΙΟΝΑΣ – ΜΠΑΞΑΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.