ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.kalyvia.gr/

Ο ΠΑΟ Καλυβίων, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, γνώρισε την ήττα από την πολύ καλή ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς, με σκορ 1-3, στην αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα, λόγω τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟ, στο ουδέτερο γήπεδο Δοκιμίου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Γαβαλούς έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού τις ¨προθέσεις¨ της, με τους παίκτες της να ελέγχουν το χώρο του κέντρου και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Αντιθέτως οι Καλυβιώτες, ήταν ασύνδετοι στις γραμμές τους, δεν πίεσαν επιθετικά, είχαν λιγοστές ευκαιρίες και γενικά δεν ¨δικαιούνταν¨ κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι.

 

Φάσεις και γκολ:

 Δυνατό σουτ του Π. Μουχάνη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Ζώης.

13΄ Επέλαση του Μουχάνη, χωρίς να παρενοχληθεί  από τους αμυντικούς, σούταρε προς την εστία, με τα μπάλα όμως να περνά ψηλά έξω.

16΄ Πολύ καλή ενέργεια από πλάγια αριστερά του Σ. Βδουκάκη, ο οποίος τροφοδότησε τον Γ. Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου βγήκε άουτ.

23΄ Σουτ από τα 25 μέτρα, του Τ. Μουρτζιάπη, μπλόκαρε ο Ζώης.

31΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή συνεργασία των παικτών της Γαβαλούς, ο Μουρτζιάπης με σέντρα ακριβείας βρήκε μέσα στη μικρή περιοχή τον Παπαευθυμίου, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε γκολ για την ομάδα του (0-1).

45΄ Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά με τον Π. Καρύμπα, ο Α. Πολίτης προσπάθησε να πάρει κεφαλιά, με τη μπάλα όμως να περνά έξω.

48΄ Πολύ καλό σουτ μέσα από την περιοχή από τον Π. Μουχάνη, μπλόκαρε σταθερά ο Ζώης.

59΄ΓΚΟΛ: Από δεξιά της επίθεσης ο Γ. Παπαευθυμίου με ωραία σέντρα βρήκε τον Π. Κουρσάρη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας (0-2).

65΄ Σουτ από τον Σ. Βδουκάκη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Ζώης.

68΄ Ο Γ. Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Ζώη, ο οποίος κατάφερε να την μπλοκάρει.

71΄Άλλη μια κεφαλιά από τον Γ. Παπαδόπουλο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την μπλόκαρε σταθερά.

79΄ ΓΚΟΛ: Ο Χ. Κονδύλης τροφοδότησε τον Σ. Τασούλη, ο οποίος με ωραία ενέργεια ξεπέρασε τους αμυντικούς και από πλάγια της περιοχής, έστειλε με συρτό σουτ, τη μπάλα στα δίκτυα του Κατερινόπουλου (1-2).

82΄Πολύ καλή επιθετική προσπάθεια του Γ. Παπαευθυμίου, ο οποίος σούταρε, με τη μπάλα όμως να βρίσκει την δεξιά κάθετη δοκό της εστίας του Ζώη, και κατόπιν να απομακρύνεται.

85΄ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια του Γ. Παπαδόπουλου, βρήκε με ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή τον Δ. Κουζέλη, ο οποίος με κοντινή ¨καρφωτή¨ κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Βλαχοδήμος και Ροδάτος

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Καραλής (46΄Χ. Πατσαούρας), Αν. Πολίτης, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Κονδύλης Κ. Τσοπανάς, Σ. Τασούλης, Π. Καρύμπας, Ι. Ζώγας

Κεραυνός Γαβαλούς (Γιάννης Λιάκας)

Ι. Κατερινόπουλος, Π. Κούτσιας, Ε. Μπισδούνης, Α. Χαραλάμπους, Π. Κουρσάρης, Δ. Κουζέλης, Γ. Παπαευθυμίου, Π. Μουχάνης (70΄ Η. Κοκκώνης), Γ. Παπαδόπουλος, Σ. Βδουκάκης (76΄ Χ. Γκιόζι), Τ. Μουρτζιάπης (70΄ Κ. Ζαπαντιώτης).