Με τον Δήμο Πελεκάνο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Ζευγαρακίου πέρασε και από την Ματαράγκα (1-4) , συνεχίζοντας το απόλυτο (12 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟ Ζευγαρακίου άνοιξε το σκορ στο 45΄ με σουτ από πλάγια θέση. Στο 55΄ ο ΑΟ Ζευγαρακίου διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Κατσαβοχρήστου, μετά από σέντρα του Παπαευθυμίου. Ο Δήμος Πελεκάνος στο 80΄ σκόραρε το ωραιότερο γκολ του αγώνα, με μια απίθανη λόμπα έξω από την περιοχή (0-3), ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 82΄ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και τρίτο δικό του (χατ-τρικ)με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καλογεράκη. Το μόνο που κατάφερε ο Αράκυνθος ήταν να μειώσει στο 90΄με τον Κούστα 1-4 το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Κουτρομάνος

Βοηθοί : Μπουκουβάλας, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας (Γιώργος Κουτσονικόλας)

Λιάπης Ε., Κουτσονικόλας, Λιάπης Κ., Σαλάππας, Κολύδας, Σιάσος (50΄Τραγουλιάς), Μπουκουβάλας, Αλπέντζος, Λάκκας, Κούστας, Μπανάκας (36΄Τσάγκαλος)

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Κουλουκούρας Θ., Πάγια Ρ., Ζωγράφος, Ντόβας, Παντής, Καμζέλας, Πάγια Ε. (40΄Καλογεράκης), Κατσαβοχρήστος, Πελεκάνος, Παπαευθυμίου Θ. (50΄Μπανάκας)