Ο Ολυμπιακός Αγρινίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έκανε την ανατροπή και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην ΑΕ Αλυζίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27΄ με τον Β. Γεωργαλή. Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Κωστακιώτης (47΄) έφερε το ματς στα «ίσα» 1-1. Ο Β. Κοντογιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 70΄πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού Αγρινίου.

Πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Αλυζίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή του αγώνα για περίπου δέκα λεπτά, και να δεχθεί για διαμαρτυρία , κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη ο Αποστολάκης). Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) δέχθηκε και ο Γκορόγιας του Ολυμπιακού Αγρινίου στο 85΄.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Κασβίκης, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Αγρινίου ( Χρήστος Ζαχαράκης)

Μπαλάφας, Γαντζούδης, Βλάχος (60΄Σίμος), Σαμψώνας (60΄Μπαρδάκης), Γκορόγιας, Ζωγράφος, Κοντογιάννης Θ., Μακρής, Τσιαμπούλας (46΄Ευθυμίου), Κοντογιάννης Β.,Κωστακιώτης

ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καυμενάκης)

Σακουράκης, Κατσαούνης, Παπανικόλας, Καυμενάκης, Γεωργαλής Α., Γεωργαλής Β., Αποστολάκης, Οικονόμου, Ταμπάκης, Γαννείος, Κεραμίδας