Το καθιερωμένο ετήσιο γεύμα της Διοίκησης του Συλλόγου μας στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, το βράδυ στο πανέμορφο cafe,bar restaurant Plzaza Mesolonghi.

Σε ένα ζεστό και ωραίο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία σε Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία να μαζευτούμε όλοι μαζί, να δειπνήσουμε, να απολαύσουμε τους εκλεκτούς μεζέδες του πανέμορφου Plaza και να χαλαρώσουμε συζητώντας για ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Το παρόν στο γεύμα έδωσαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Σταμάτης και ο Γενικός Αρχηγός κ. Βασίλειος Σταμάτης, όλοι οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας.

Ένα μικρό διάλλειμα με πλούσιο μενού, νόστιμα φαγητά και ωραία εδέσματα που όλοι μας είχαμε ανάγκη, ενόψει μάλιστα των σημαντικών αγώνων του πρωταθλήματος που ακολουθούν για την ομάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό καθώς και τον κ. Ανδρέα Βέλα υπεύθυνο του  cafe,bar restaurant Plzaza Mesolonghi για τη άψογη φιλοξενία και το πραγματικά εξαίσιο και πλούσιο γεύμα που ετοίμασαν, ιδιαιτέρως δε θερμές ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη και φίλο του Συλλόγου μας κ. Νικόλαο Κοντογεώργο για την ευγενική χορηγία του γεύματος.