Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων απλώνεται σε βάθος αρκετών χρόνων, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά την σεζόν 1962-63 στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, και μάλιστα η πρώτη αναμέτρηση στην Λιβαδειά ήταν εξήντα χρόνια πριν, στις 24 Φεβρουαρίου 1963, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο με το 0-0.

Κύλησαν πολλά χρόνια από τότε για να φτάσουν στο πρώτο τους παιχνίδι για τη Stoiximan Super League. Στις 15 Φεβρουαρίου 2012 συναντήθηκαν για πρώτη φορά για την μεγάλη κατηγορία και ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Σουμπίνιο.

Συνολικά έχουν συναντηθεί επτά φορές και ο Λεβαδειακός μετρά τέσσερις νίκες, δύο αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες και ο Παναιτωλικός έχει επικρατήσει μια φορά.

Στα σκορ υπάρχει ιδιαίτερη ποικιλία, αφού μόνο το 2-1 του Λεβαδειακού έχει επαναληφθεί. Οι διπλοί σκόρερ υπάρχουν από την πρώτη αναμέτρηση τους, με τον Σουμπίνιο να σημειώνει δύο τέρματα, ενώ ακολούθησε ο Μαρκόφσκι για τον Παναιτωλικό κι ο Μοράρ.

Ο Μαρκόφσκι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού έχει καταφέρει να σκοράρει σε τρία διαδοχικές αναμετρήσεις, το 2015-16 και το 2016-17 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, ενώ το 2017-18 συνέχισε την καριέρα του στον Λεβαδειακό και σκόραρε κατά του Παναιτωλικού. Συνολικά έχει τέσσερα τέρματα σε αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, ενώ συνολικά στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί 16.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 10-6