MΕ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αποκριάτικος χορός της ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ στο κτήμα Μαρη το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Πλήθος κόσμου, πολιτικοί της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, αθλητές του σωματίου αλλά και πολλοί φίλοι έδωσαν το παρόν και γλέντησαν.
Με σκοπό να Ευχαριστήσει για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ προχώρησε στην βράβευση του προέδρου του Παναιτωλικού Μάκη Μπελεβωνη, του ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, του Αθλητή του σωματείου Ακή Μολωνη αλλα και του Γιώργου Παπαθανάση Πανελλήνιου πρωταθλητή στην άρση βαρών.
Από επισήμους έδωσαν το παρόν οι βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θάνος Μωραιτης και Γιώργος Βαρεμένος, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης, ο υποψηφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μιλτος Ζαμπαρας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΥΑ κει αντιδήμαρχος Κώστας Κιτσοπανος, ο πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Χασιωτης.
Το Συμβουλιο ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την παρουσία τον Σύλλογο Σαρακατσανεων το «Σακαρετσι βάλτου», τον ΑΟ Ελαιοφυτου, την ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς και τον πρόεδρο του Πανηπειρωτικου Συλλόγου Ρεντζιο Βαγγέλη.

Δείτε φωτογραφίες: