Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Λυγιάς ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, το προπονητικό τιμ, τους χορηγούς και φίλους της ομάδας. Επίσης συγχαίρει τον ΑΟ Ζευγαρακίου , το ΑΟ Ρηγανά, και τον ΑΟ Χάλκειας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ”Το Νεόκαστρο”, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν ώστε να βγει εις πέρας η φετινή χρονιά.
Πρώτα από όλους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που τίμησαν, ίδρωσαν αυτή τη φανέλα, αφιλοκερδώς και με αυταπάρνηση. Ιδιαίτερη μνεία φυσικά πρέπει να δώσουμε στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, που προέρχονται από τις Ακαδημίες, με πάνω από δέκα παιδιά να αγωνίζονται και να πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα με μεγάλη επιτυχία. Τους ευχόμαστε προπάντων υγεία και με όρεξη και δουλειά να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό τιμ, τον στυλοβάτη coach, Φώτη Δημητρόπουλο για την αδιάλειπτη προσφορά του και τον γυμναστή Κώστα Κουβέλη, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο, ώστε η ομάδα μας να βρίσκεται πάντα σε εξαιρετικό επίπεδο και να μπορεί ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε δυσκολία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, στους φίλους και στους υποστηρικτές της ομάδας μας, για την συνεχή στήριξη και βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς την βοήθεια τους, το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τους ευχόμαστε υγεία και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και τα επόμενα χρόνια.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους πρωταθλητές των δυο ομίλων της Β΄ Κατηγορίας, από τον πρώτο τον Α.Ο. Ζευγαρακίου και από τον δεύτερο τον Α.Ο. Ρηγανά, για την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία του νομού και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή πορεία.
Επίσης, να συγχαρούμε το γειτονικό σωματείο του Α.Ο. Χάλκειας, για την άνοδο του στη Β΄ Κατηγορία, στην πρώτη χρονιά της επανίδρυσης του. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή πορεία.