Την κούπα του πρωταθλήματος και το Κύπελλο Ελλάδος για τη σεζόν 2022-23 βγάζει σε περιοδεία η ΑΕΚ, έπειτα από πλήθος αιτημάτων που έλαβε η ΠΑΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα».

Συνεπώς, όπως γίνεται γνωστό, «μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου: Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλ/νιας, Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτωλ/νιας “Δημήτρης Ψαθάς”, Σύλλογος Πραμαντιωτών Αγρινίου, ομάδα ποδοσφαίρου και Σύλλογος παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ΠΑΣ Ιωνικός 1980 Αγίου Κωνσταντίνου, Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλ/νιας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας και τον Δήμο Αγρινίου, σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:00, θα υποδεχτούν και θα φιλοξενήσουν το τρόπαιο του Κυπέλου Ελλάδος, που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο η ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας.

Η υποδοχή του Κυπέλου θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου και αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης το τρόπαιο θα εκτιθεί εντός της αίθουσας εκδηλώσεων της Κοινότητας (κτίριο Πρώην Δημαρχείου Αγίου Κων/νου), ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους για αναμνηστικές φωτογραφίες.