Μπορεί ο «ανταγωνισμός» στην Ελλάδα να είναι… αβυσσαλέος, μιας και- όπως και να το κάνουμε- υπάρχουν πάρα πολλές πανέμορφες κοπέλες και γυναίκες στα μέρη μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δε γίνεται κάποια να ξεχωρίσει με μεγάλη διαφορά. Όχι.

 

Και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι αυτό ακριβώς το κορίτσι που κάνει τη (χαώδη) διαφορά: το γνωστό μοντέλο και instagrammer διαθέτει, αντικειμενικά, τις τέλειες αναλογίες και κάθε της νέο ποστάρισμα προκαλεί παρατεταμένη ζάλη στον ανδρικό πληθυσμό.

 

Το κορίτσι του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της και φροντίζει με συνεχή στόρι και φωτογραφίες να κρατά ενήμερους τους followers της για το πώς περνάει στο νησί.

Στις τελευταίες της λήψεις, μάλιστα, ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία, καθώς την είδαμε να ποζάρει τόσο με το μαγιό της όσο και με βραδινό φόρεμα- εμφανίσεις που «απογείωσε» αμφότερες με την σπάνια ομορφιά της.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί followers στα σχόλια των δύο συγκεκριμένων ποσταρισμάτων έγραψαν από κάτω «Είσαι η πιο όμορφη Ελληνίδα!» και, εν γένει, η αποθέωση πήγε… σύννεφο.

Απολύτως δικαιολογημένα, θα πούμε εμείς…

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε προς τι η υπόκλιση στην Γαρυφαλλιά:

 

dailymedia.com.gr