Με τον Δήμο Πελεκάνο να σκοράρει στο 88΄, ο ΑΟ Ζευγαρακίου νίκησε με 3-2 τον Τρίκαρδο Κατοχής και πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που συμμετέχει.

Πολύ καλό ματς έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Παπαδατών.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο (0-0) το αποτέλεσμα, στην επανάληψη υπήρχαν πέντε γκολ και μια κόκκινη κάρτα!!

Ο ΑΟ Ζευγαρακίου προηγήθηκε στο 60΄με σκόρερ τον Παντή, για να διπλασιάσει τα τέρματά του δυο λεπτά αργότερα ο Ε. Πάγια. Άμεση αντίδραση των φιλοξενούμενων και μέσα σε ένα δίλεπτο (65΄, 67΄) με σκόρερ τον Σεραφίγγο και Κοντοπάνο, ισοφαρίζει σε 2-2.

Η αποβολή του Αθανασόπουλου στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), αλλάζει τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης, ο ΑΟ Ζευγαρακίου γίνεται πιο επιθετικός και καταφέρνει με τον Πελεκάνο στο 88΄να πάρει το πολύτιμο εντός έδρας «τρίποντο».

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροκοπάνος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος-Δημήτρης Λώλος)

Ρόκκος, Καλογεράκης, Μπανάκας Ν., Προβίδας, Χαραλάμπους, Μπαντής, Μπανάκας Σ. (66΄Ζωγράφος), Κουλουκούρας (90΄Χρυσικός), Παπαδόπουλος (90΄Παπουτσής), Πελεκάνος, Κούστας (46΄ Έρι Πάγια)

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας (56΄Ξύστρας), Λούκας (90΄Μαχαλιώτης), Μεταξούλης, Γατσώρης Γ., Κούσουλας, Γατσώρης Λ., Κονταρής (85΄Ντοριζάς), Αθανασόπουλος, Σεραφίγγος, Γκάτσης (46΄Ράπτης), Κοντοπάνος