Εύκολο μεσημέρι είχε την Κυριακή ο Αστέρας Καμαρούλας που νίκησε με 6-1 τον ΑΟ Σκουτεράς. Οι νικητές ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Στο 13΄ο Σαλαγιάννης άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, για να διπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα του τρία λεπτά αργότερα ο Γαλαζούλας. Στο 26΄ο Δήμος πέτυχε το τρίτο γκολ του Αστέρας, και ο Σαμψώνας στο 45΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κάνει το 4-0 που ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κ. Καραγιώργος (58΄) μείωσε σε 4-1 για τον ΑΟ Σκουτεράς.  Το αυτογκόλ του Γ.Τ. Αριστόπουλου  στο 62΄, και το γκολ του Γαλαζούλα στο 84΄διαμόρφωσαν το τελικό 6-1

 

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Ζαχαράτος, Καραπιπέρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας(Πάνος Βραχωρίτης):

Σαμαράς, Ζωγράφος (46′ Παναγιωτόπουλος), Ζαμπάρας, Γιώτης, Κωστής, Τσακανίκας, Σαμψώνας (46′ Ξηροκώστας),  Σαλαγιάννης (63′ Πετρονικολός), Δήμος (63′ Η. Κοκώνης), Γαλαζούλας, Ζάγκας (63′ Κουκουγιάννης).

ΑΟ Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος):

Κόκκαλης, Σαλαγιάννης Δ.,  Βασιλόπουλος, Καραγιώργος Κ.(67′ Αντωνόπουλος Α. ), Άκκουλι, Σταμάτης,  Κωστόπουλος Δ. ,  Αριστόπουλος Γ.Τ.,  Γιαννοκώστας, Πιστιόλης, Γρίβας (46′ Αντωνόπουλος Ι.).