Ματσάρα στο Καινούριο, με ανατροπή στην ανατροπή για την Δόξα και 5-3  τελικό σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων,  κόντρα στην Δόξα Καινουρίου που γύρισε το ματς μεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό.

Η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 1-0 στο 8′ με τον Σοροβό. Στο 17′ έγινε το 1-1 με τον Σ. Μασκλαβάνο, και στο 28΄ ο Ιδομενέας προηγήθηκε με τον Άρη Ξευγένη. Ο Στριμμένος τρία λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα «ίσα» 2-2, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 3-2 στο 62′ με τον Ροδίτη, ενώ στο 73΄με δεύτερο γκολ του Ξευγένη , γίνεται το 3-3. Ο Π. Καππές στο 85΄και ο Α. Λαγός στο 91΄διαμόρφωσαν το τελικό 3-5 υπέρ του Ιδομενέα Εμπεσού.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιδομενέας Εμπεσού αναφέρει την άψογη φιλοξενία της Δόξας,  η οποία καταδίκασε κάποια μεμονωμένα γεγονότα ορισμένων φιλάθλων της,  και εύχεται στην Δόξα Καινουρίου καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να πετύχει τους στόχους της.

Μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ο Ιδομενέας Εμπεσού βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (2 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κοσυφαρίνη, Πανάκιας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου (Σωτήρης Βασιλείου)

Καψιόχας Δ., Μπόκας Α. (75′ Ντελής Ι.) Καραθάνος Ν., Καγιάντζας Α. ,(65′ Λυμπέρης Ι.), Βασιλείου Σ., Ιωάννου Α., Στρεμμένος Ι. (46′ Φουντούλης Χ.), Μυζήθρας Σ., Σοροβός Α., Ασημάκης Ι., Ροδίτης Μ. (83′ Βλάχος Π.Π.)

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Νέστωρας Δ., Δημοβασίλης Α., Κολύδας Σ., Ζήμος Θ. ( 90′ Μανώλης Θ.), Καππές Π., Γράδος Θ., Ξευγένης Ά. (92′ Καραδήμας Ι), Μασκλαβάνος Σ. , Αντωνίου Β. (45′ Καραδήμας Ν.), Μανιφάβας Σ. (C) Λαγός Α.