Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος) ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Θύελλα Παραβόλας έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να «σώζουν» στο 91′ τον βαθμό και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν στη βάση τους με το «τρίποντο».

Ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες της Β΄κατηγορίας  έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Η Θύελλα πήρε προβάδισμα στο 12΄με τον Ράπτη, για να ισοφαρίσει στο 34΄ο Μαντόγλου με κεφαλιά (1-1) αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πάλι η Θύελλα με τον Καρόπουλο στο 59΄προηγήθηκε, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακρής.

 

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Μπάκας, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Λιάπης Ε., Μπουκουβάλας, Λιάπης Κ. (81΄Λάκκας), Χολιασμένος, Καπετανάκης, Μαντόγλου, Λιάβας (80΄Καρανταλής), Σωτηρίου (66΄Μακρής), Κρανιάς (66΄Αυγέρης), Ρόμπολας (46΄Τσούφης), Καρακασίδης.

Θύελλα Παραβόλας (Σωκράτης Τζωρτζόπουλος)

Παπασωτήρης, Στριμμένος, Σκιαδάς, Δρόσος, Μπαρδάκης Χ., Γιαννακάς Β., Ράπτης, Λιάρος (33΄Καρόπουλος), Γιαννακάς Ν. (75΄Αλ Γιουσέφ), Τζωρτζόπουλος Δ. (90΄Μαυραγάνης), Μπαρδάκης Χ.