Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ιδομενέας Εμπεσού πέτυχε μία εύκολη νίκη με 5-0 επί του ΑΟ Σκουτεράς, και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Χωρίς βαθμό είναι ακόμη η ομάδα της Σκουτεράς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με «όρεξη» την αναμέτρηση και σε διάστημα δέκα λεπτών πέτυχαν δυο γρήγορα γκολ με σκόρερ τον Λαγό στο 2΄και 11΄. Ο Μακρυνίκας στο 24΄ τριπλασιάζει τα τέρματα για τον Ιδομενέα , και τον Ανδρέα Λαγό να πετυχαίνει «χατ-τρικ» το 2ο φετινό, στο 39΄και να αυξάνει το σκορ σε 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ του Γράδου στο 54΄(5-0) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί : Καζανάς Κ., Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Καϊπάνος Β.(46’ Νέστωρας Δ. ) Δημοβασίλης Α., Κολύδας Σ. (46’ Καραδήμας Ν.), Μακρυνίκας Ι. (80’ Μανώλης Α.), Καππές Π.  Λαγοπάτης Π., Ξευγένης Α.  (70’ Βλάχος Γ. ) Μασκλαβάνος Σ. (C)  Γράδος Αθ., Μανιφάβας Σ.  (60’ Ράβος Α. ) Λαγός Ανδ.

Α.Ο. Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Κόκκαλης Α., Κωστόπουλος Δ. (86’ Οικονόμου Π.), Πιστιόλης Β., Αντωνόπουλος Γ., Αριστόπουλος Γ. (46’ Ακουλλι Α.), Σταμάτης Γ., Γρίβας Χ. (46’ Μπούρος Η. ) (88’ Αντωνόπουλος Α.) Γιαννοκώστας Ε., Γρίβας Ν., Βασιλόπουλος Α., Καραγιώργος Κ.