ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

kalyvia.gr

Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Καλυβίων στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Λυγιά Ναυπάκτου, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 4-0, ενώ χατ τρικ πέτυχε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χάρης Καλτσής.

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας του ΑΟ Λυγιά ήταν ίσως η καλύτερη από την έναρξη του πρωταθλήματος. Για άλλο ένα παιχνίδι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ήταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά.

Οι Καλυβιώτες έχοντας και κάποιες ελλείψεις στην σύνθεσή τους, προσπάθησαν ειδικά στο α΄μέρος να είναι ανταγωνιστικοί , όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από τον Γ. Γεωργακόπουλο, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν και πριν το τέλος της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Χ. Καλτσής ο οποίος βρήκε ακόμη δυο φορές το “δρόμο” για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκορ.

24΄ΓΚΟΛ: Επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Χ. Καλτσή να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Ζώης δεν συγκράτησε τη μπάλα η οποία πέρασε τη γραμμή και κατέληξε στην εστία του.

49΄ΓΚΟΛ: Ο Γ. Γεωργακόπουλος εξαπέλυσε δυαντό σουτ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σημείωσε από κοντά το 2-0.

84΄ΓΚΟΛ: Πολύ καλό σουτ του Χ. Καλτσή, η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα (3-0).

88΄ ΓΚΟΛ: Ο δραστήριος νεαρός παίκτης Χ. Καλτσής, με ένα ακόμη πολύ καλό σουτ, δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα των Καλυβιωτών και σημείωσε το τρίτο του προσωπικό γκολ και το 4-0 για την ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Καζανάς, Λιόνας και Σπυρόπουλος.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος)

Α. Μαστροκώστας, Π. Κολοκυθάς, Π. Βασιλόπουλος, Α. Θωμόπουλος, Γ. Ζαρκαδούλας, Χ. Καλτσής, Λ. Σφήκας (70΄ Ι. Δημητρόπουλος), Δ. Ντότσικας (82΄ Ε. Βλάσι), Γ. Γεωργακόπουλος, Β. Κατσάμπας (82΄ Ε. Ζαμπάρας), Β. Ζησιμόπουλος (58΄Α. Ντερβίσι).

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Κ. Αλεξόπουλος, Γ. Σαγάνας, Γ. Αναστασίου (56΄Σ. Ζαπαντιώτης), Χ. Ζαχαράτος, Ν. Μυγδάκης, Σ. Χετάϊ, Δ. Αναστασίου (73΄Χ. Πατσαούρας), Γ. Καραλής, Σ. Τασούλης, Ι. Ζώγας.