Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο χρονικό σημείο που δέχθηκε το πρώτο γκολ η ομάδα του για να έρθει η ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας πως θα πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η Κηφισιά ηττήθηκε με 3-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με τον τεχνικό της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Γιάννη Αναστασίου να τονίζει μετά το τέλος του ματς στην Cosmote TV:

«Όταν δέχεσαι το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους… Ένα σημείο όπου αντί να βγούμε από την πίεση, εμείς δεχόμαστε το πέναλτι. Εκεί πείραξε το μυαλό μας. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο γιατί υπήρχε χρόνος, όμως στο δεύτερο μέρος παρότι φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου δεν είχαμε ιδέες και καθαρό μυαλό. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έφτασε στο 3-0, ένα βαρύ σκορ για μας», υπογράμμισε αρχικά ο Αναστασίου και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς δυστυχώς είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να δείξουμε πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας».

Τέλος, για την επιστροφή του στο Αγρίνιο ως αντίπαλος αυτή τη φορά, σχολίασε: «Στο Αγρίνιο, και με την πόλη και με την ομάδα δέθηκα. Ήταν δύο όμορφα χρόνια, ο κόσμος πιστεύω ότι εκτίμησε την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ και δημόσια».