Ο Αστέρας Αγρινίου δέχθηκε γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κατσαντώνη , και γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Γαβρολίμνη από τον γηπεδούχο ΑΟ Χάλκειας

Μπορούσε όμως  το θετικό αποτέλεσμα ο Αστέρας Αγρινίου στη Γαβρολίμνη. Πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες δίχως όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 45΄εκτέλεση φάουλ του Παχή, κεφαλιά Σταματελόπουλου άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Θεοδωρόπουλου, και σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 65΄ το απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Γκρίζη, ο Κατσαντώνης απομάκρυνε θαυμάσια σε κόρνερ.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει ισόπαλο, αλλά ο Κατσαντώνης στο 92΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του την πολυπόθητη νίκη .

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Μπάξας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Χάλκειας ( Γιώργος Καλαβρουζιώτης)

Κατσαντώνης Γ., Σαρρής , Λαουρδέκης, Κάκκος, Ευθυμιόπουλος, Ζαχόπουλος, Σατραντζένης, Ζέλιος, Κατσαντώνης Κ., Τριώτης  Τσεκούρας (69΄Παλιάτσας)

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Μπάκας, Παπαιωάννου, Βασιλάρης ( 46΄ Κουσκουνέλος), Σταματελόπουλος, Λεχουρίτης, Βαρέττας, Θεοδωρόπουλος, Πατσέας, Παχής, Γκρίζης ( 65΄Πίτλιγκερ)