Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τασούλη που πέτυχε πέντε γκόλ ο ΠΑΟ Καλυβίων συνέντριψε με 6-2 την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλυβίων. Με τη νίκη αυτή οι Καλυβιώτες πήραν βαθμολογική ανάσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος- agrinio24.gr

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Τασούλη, για να ισοφαριστούν έξι λεπτά αργότερα απο τον Λάππα, και ξαναπήραν το προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Κονδύλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα σόου του Τασούλη που έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενουμένων και με προσωπικές ενέργειες πέτυχε ακόμη τέσσερα γκόλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και προσπάθησαν κατα διαστήματα να βρούν κάποιο γκόλ που θα τους βάλει στο μάτς, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο πριν το τέλος με τον Γιαννόπουλο.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκόλ:

3′ Γκόλ 1-0: Κάθετη του Ζώγα στον Τασούλη που πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκόρ
9′ Γκόλ 1-1: Λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο Λάππας κερδίζει την μπάλα αποφεύγει έναν αντίπαλο και με σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
23′ Κάθετη του Ζώγα στον Χετάι που σουτάρει πάνω απο το δοκάρι άουτ
40 Γκόλ 2-1: Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Μυγδάκη που καταφέρνει υπο πίεση να βγάλει συρτή σέντρα και ο Κονδύλης απο κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
49′ Γκόλ 3-1: Ο Τασούλης κερδίζει πέναλτι απο μαρκάρισμα του Λαουρδέκη, το εκτελεί ο ίδιος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
51′ Γκόλ 4-1: Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Τασούλη που μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σούτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
58′ Εκτέλεση φάουλ του Σανιδά διώχνει με τις γροθιές ο Ζώης.
63′ Νέο φάουλ απο τον Σανιδά διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ζώης
67′ Σούτ του Γιαννόπουλου μπλοκάρει ο Ζώης
73′ Γκόλ 5-1: Κάθετη πάσα του Καραλή στον Τασούλη που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα
76′ Γκόλ 6-1: Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Τασούλη που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα
85′ Γκόλ 6-2: Σούτ του Γιαννόπουλου μέσα απο την περιοχή η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Ζαχαράτου.

Διαιτητής: Ζυγάς – Βοηθοί: Μπάκας, Διώτης

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Ζώης (78′ Π. Ζαχαράτος), Μυγδάκης, Καραλής (81 λ.τ. Στρατόπουλος), Γ. Αναστασίου, Σαγάνας, Χ. Ζαχαράτος, Χετάι (37′ λ.τ. Κόκκαλης), Ζώγας, Κονδύλης (78′ Ζαπαντιώτης), Τασούλης, Δ. Αναστασίου.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Νίκος Γεωργακόπουλος): Παναγόπουλος (75′ λ.τ. Μαρκόπουλος), Λυκογιάννης, Πίρρα (55′ Σανιδάς), Λαουρδέκης, Τζουμάνης, Ράμμος, Γιαννόπουλος, Καποδίστριας, Μπίμπας, Κουτσιάς (55′ Παπαδόπουλος), Λάππας (68′ Νασόπουλος)