Παντάνασσα : Ανταπόκριση

Μεγάλη νίκη στο γειτονικό  ντέρμπι για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας απέναντι στην Δόξα Καινούργιου , με σκορ 1-0 , ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής στην Παντάνασσα και έτσι οι γηπεδούχοι με την νίκη αυτή ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας,  όπου ισοβαθμούν με το Άρωμα Βαρετάδας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογάις

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο αν ο Αστέρας ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια,  καθώς είχε δύο δοκάρια , ένα χαμένο πέναλτι και τον τερματοφύλακα της Δόξας Λυμπέρη με εξαιρετικές αποκρούσεις.

Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης  

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντοντάι με πλασέ στην κίνηση από το  ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 5ο λεπτό ο Κακούρης καίνε το σουτ  αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο Λυμπέρης και στο 10ο λεπτό ο Ντοντάι με κεφαλιά η μπάλα για δεύτερη φορά στο κάθετο δοκάρι.

Στό 50ο λεπτό ατομική προσπάθεια του Κακούρη από αριστερά, ανατρέπεται απο τον Καγιάτζα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκκοτος Αδ. με τον Λυμπέρη να αποκρούει στην δεξιά το γωνία.

Στο 71ο λεπτό ο ίδιος παίκτης (Κόκκοτος)  με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω και δεξιά απο την μεγάλη περιοχή ανοίγει το σκορ (1-0) για τον Αστέρα όπου ηταν και το τελικό αποτέλεσμα,  με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στο τέλος δίχως κάποια ουσιώδης φάση.

 

Διαιτητής : Βλαχοδήμος

Βοηθοί : Δανιάς, Γιώτης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Κουτσιάφτης, Μπακογιάννης,  Κοντός, Ε. Ρέθη, Κόκκοτος, Ντοντάι, Κούκος (80′ Κουμάσης), Κακούρης, Ντρέλιας (73′ Στρεμμένος).

Δόξα Καινούργιου (Σωτήρης Βασιλείου)

Λυμπέρης, Ντελής, Μπόκας, Καγιάντζας, Βασιλείου, Ιωάννου, Ι. Στριμμένος, Μυζήθρας, Ροδίτης, Ασημάκης, Μαχάς (24′ λ.τ. Χ. Στριμμένος).