Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Α.Ο. Ζευγαρακίου πήρε την νίκη με 4-1 απέναντι στον Απόλλωνα Δοκιμίου, στον εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 6ο λεπτό οταν ο Μακρής “σπάει” την μπάλα στον Σταμάτη και αυτός με σούτ μέσα απο την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 10ο λεπτό ο Ντόβας απο δεξιά βγάζει τη σέντρα και ο Μπανάκας αποτυγχάνει να πλασάρει, ενώ στο 17′ ένα σούτ του Πάντη καταλήγει άουτ.

Στο 19ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με εκπληκτικό γκόλ του Δαλαγιώργου που δοκίμασε το σούτ λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πήρε φάλτσα, και κατέληξε στα δίχτυα του Ρόκκου για το 0-1.

Στο 27′ ένα φάουλ του Ντόβα καταλήγει αουτ, ενώ στο 30′ ο Παπαδόπουλος απο τον χώρο του κέντρου φεύγει στην αντεπίθεση φτάνει έξω απο την περιοχή, αλλά στο τελευταίο κοντρόλ ανοίγει την μπάλα και δίνει την δυνατότητα στον Κούντρα να μπλοκάρει.

Στο 34′ ένα σούτ του Μπαρμπαγιάννη μπλοκάρει ο Ρόκκος, ενώ στο 42ο λεπτό ήρθε το γκόλ της ισοφάρισης. Ο κορυφαίος του γηπέδου Καμζέλας, απο τον χώρο του κέντρου και δεξιά κάνει ένα γέμισμα στην περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα φεύγει στην απέναντι πλευρά εκεί ο Μπανάκας κερδίζει και με πλάτη στην περιοχή βγάζει σέντρα στον Πελεκάνο, που κάνει το κοντρόλ και με σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 48′ σε ανατροπή του Μπανάκα απο τον Γιαννόπουλο, με τον Ντόβα να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και τον Παπαδόπουλο στην επαναφορά να προλαβαίνει και να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες στον βαρύ, απο την λάσπη, αγωνιστικό χώρο δημιούργησαν κάποιες καλές προυποθέσεις στις δύο εστίες χωρίς να χαθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία με τους γηπεδούχους να βρίσκουν και τρίτο γκόλ στο 75′, όταν μετά απο προσπάθεια του Παπαδόπουλου η μπάλα κόλησε στην λάσπη και έφτασε στον Πελεκάνο που με σούτ την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάντης δίνει στον Κούστα που κάνει το σούτ πάνω απο το δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κούστας χρίζεται σκόρερ καθώς μετά απο κόντρες κερδίζει την μπάλα και με διαγώνιο σούτ την στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 4-1

Διαιτητής: Βλάχος – Βοηθοί: Βλαχοδήμος, Ροκοπάνος.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Ρόκκος, Καλογεράκης, Ρ. Πάγια, Καλλιακμάνης (78′ Χρυσικός), Προβίδας, Παντής, Παπαδόπουλος (86′ Ζωγράφος), Καμζέλας, Ντόβας (67′ Κούστας), Πελεκάνος, Ν. Μπανάκας (78′ Α. Πάγια)

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος): Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος ( 76΄Τσιλιμίγκρας), Μακρής, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος, Νούλας, Σταμάτης (67΄Δάρλας), Ζαρκαδούλας, Μπαρμπαγιάννης, Κοντοπάνος (67′ Χ. Κορομηλάς).

Φωτογραφίες απο τον αγώνα θα αναρτηθούν την Πέμπτη στο agrinio24.gr