Με πρωταγωνιστές τους Ζώη και Τασούλη ο ΠΑΟ Καλυβίων “τσίμπησε” τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στις καθυστερήσεις, απέναντι στον Ηρακλή Αστακού, το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλυβίων. Ο πρώτος κατέβασε τα ρολά στις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, ενώ ο δεύτερος είχε συμμετοχή στα τρία απο τα τέσσερα γκόλ που επιτεύχθηκαν. Αρχικά πέτυχε το γκόλ της ισοφάρισης, στη συνέχεια με αυτογκόλ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα, και στη συνέχεια δημιούργησε το δεύτερο γκόλ της ομάδας του, πετυχαίνοντας παράλληλα και την αποβολή του Λιβάνη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με μοιραίο παίκτη τον Τζακώστα που νικήθηκε αρκετές φορές απο τον Ζώη. Προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με τον Δ. Μπαρμπαρούση, για να ισοφαριστούν στο 64΄με πέναλτι που κέρδισε ο Καραλής και εκτέλεσε ο Τασούλης. Στο 85′ λεπτό πήραν ξανά το προβάδιασμα όταν μετά απο κόρνερ η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Τασούλη και καταλήγει στα δίχτυα, για να έρθει η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τασούλη να φεύγει στην κόντρα και να ανατρέπεται έξω απο την περιοχή απο τον Λιβάνη, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ο Τασούλης εκτέλεσε δυνατά το φάουλ, ο Ελευθεράτος απέκρουσε αλλά δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο προωθημένος Γιώργος Σαγάνας με σούτ μέσα απο την μικρή περιοχή πέτυχε το τελικό 2-2.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

3′ Καλό σούτ του Τασούλη άουτ
5′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Τζακώστα που φτάνει απένααντι απο τον Ζώη αλλά το πλασέ του αποκρούεται απο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων
12′ Σε διεκδίκηση του Σαγάνα με τον Τζακώστα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος κερδίζει την μπάλα και κάνει το σούτ άουτ
20′ Διπλή ευκαιρία. Ο Τζακώστας απέναντι απο τον Ζώη αποτυγχάνει να τον νικήσει και πάλι, ο τελευταίος μπλοκάρει και βγάζει άμεσα μεγάλη μπαλιά στον Καραλή που φεύγει στην αντεπίθεση και κάνει το σούτ έξω απο την περιοχή με τον Ελευθεράτο να μπλοκάρει
22′ Ο Μπαρμπαρούσης απο αριστερά μπαίνει στην περιοχή και κάνει το δυνατό σούτ αναγκάζοντας τον Ζώη να αποκρούσει με τις γροθιές.
33′ Εκτέλεση φάουλ στην γραμμή της περιοχής απο τον Δ. Μπαρμπαρούση η μπάλα χτυπάει στο τείχος και καταλήγει στον Ταφάνι που κάνει το σούτ άουτ
37΄Δυνατό σούτ απο τον Σκουφή λίγο έξω απο την περιοχή πέφτει και αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Ζώης.
42′ Νέα εντυπωσιακή απόκρουση απο τον Ζώη, όταν ο Ντόϊα προλαβαίνει τον Σαγάνα και μπαίνει στην περιοχή εξαπολύοντας δυνατό σούτ στην εστία.
50′ Γκόλ 0-1: Εντυπωσιακή ενέργεια απο αριστερά του Δ. Μπαρμπαρούση που μπαίνει στην περιοχή και κάνει το δυνατό σούτ, με την μπάλα να καταλήγει στον ουρανό των δικτύων του Ζώη.
54′ Εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Καραλή, ο Δ. Αναστασίου απο το ύψος του πέναλτι πιάνει την κεφαλιά και μπλοκάρει ο Ελευθεράτος.
61′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Τζακώστα που κάνει διαγώνιο συρτό σούτ με τον Ζώη να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να την στέλνει κόρνερ
63′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Μάτεβ που προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω απο τον Ζώη, με τον τελευταίο να αποκρούει και στη συνέχεια να μαζεύει την μπάλα προ του Τζακώστα.
64′ Γκόλ 1-1: Αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Καραλή που μπαίνει στην περιοχή και περνάει τον Ελευθεράτο, ο οποίος τον ανατρέπει, και ο διαιτητής Προβίδας δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Τασούλης, ο Ελευθεράτος αποκρούει αλλά δεν απομακρύνει την μπάλα που φτάνει και πάλι στον Τασούλη στέλνοντάς την στα δίχτυα με δυνατό σούτ.
68′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Τζακώστα που βγάζει παράλληλη σέντρα και ο Μάτεβ κάνει δυνατό σούτ στην κίνηση, με τον Ζώη πεσμένο να αποκρούει με τα πόδια.
85′ Γκόλ 1-2: Κόρνερ απο αριστερά του Μάτεβ η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή, χτυπάει στην πλάτη του Τασούλη αιφνιδιάζοντας τον Ζώη που την βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα.
94′ Γκόλ 2-2: Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Τασούλη που νικάει κατά κράτος τον Λιβάνη ο οποίος τον ανατρέπει στην γωνία της περιοχής, και δέχεται την κόκκινη κάρτα. Δυνατή εκτέλεση του φάουλ απο τον Τασούλη, ο Ελευθεράτος αποκρούει αλλά δεν συγκρατεί την μπάλα που φτάνει στον Σαγάνα, και αυτός με δυνατό σούτ την στέλνει στα δίχτυα.

Διαιτητής: Προβίδας – Βοηθοί: Ξύστρας, Κεφαλής

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Ζώης, Μυγδάκης, Κόκκαλης, Πολίτης, Σαγάνας, Χ. Ζαχαράτος, Χετάι (58′ Αλεξόπουλος), Δ. Αναστασίου (83′ Γ. Αναστασίου), Κονδύλης, Τασούλης, Καραλής (65′ λ.τ. Ι. Στρατόπουλος).

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος): Ελευθεράτος, Ι. Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Κουντούρης, Παπαζήσης, Ταφάνι,  Ντόϊα (90′ Ράπτης), Σκουφής, Μάτεβ (79΄Καρακώστας), Δ. Μπαρμπαρούσης, Τζακώστας.

Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης στο agrinio24.gr