Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Ρήγα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου Β΄, και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον έτερο Ολυμπιακό Αγρινίου   έχοντας 16  βαθμούς. Η αναμέτρηση έγινε το πρωί της Κυριακής στο Β. ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων πήραν προβάδισμα στο 25΄με τον Ρήγα, και διπλασίασαν τα γκολ και πάλι με το Ρήγα δέκα λεπτά αργότερα μετά από θαυμάσιο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι. Επίσης ο Ρήγας είχε μια  ακόμη ευκαιρία να πετύχει γκολ, ενώ στο 40΄ ο Καπρέλης είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Στην επανάληψη προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα η νεανική ομάδα του Γιώργου Αρμύρα, μείωσε σε 1-2 στο 60΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λιοπύρη, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο. Εντούτοις η « Ένωση Β΄» έδειξε θετικά στοιχεία  στην αναμέτρηση και όλοι στο σύλλογο ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια .

Στο αγωνιστικό μέρος, η νεανική ομάδα της Α.Ε Αγίου Δημητρίου εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική κυρίως στο β΄ημίχρονο , κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλή παρουσία στη Γ ΄κατηγορία . Εκτός από το όμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λιοπύρη , οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν με πείσμα και πάθος για θετικό αποτέλεσμα, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των αρκετών φίλων και των γονέων που βρέθηκαν τη Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με  δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου μετά την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) που δέχθηκε στο 55΄ο Μπαλάφας.

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Ροδάτος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Β΄(Γιώργος Αρμύρας)

Αθανασίου, Νικολέτας, Λιοπύρης, Καραθάνος (35΄ Γιωτοπουλος), Πανίτσας, Τσόλκας, Αλεξανδράκης (87΄Σιμος), Κωσταράς, Κοκώνης, Γκρίζης, Ακαρέπης

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Δημήτρης Χήρας)

Γαλαζούλας, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Γαλάνης, Καπρέλης, Μπαλάφας, Ρήγας (46΄Κορδάτος), Παπαγιάννης, Τσαντώνης (80΄Ντίνος Χ- Α.), Ντίνος Θ., Ίβρος (80΄Τσιώτας)