Το ήθελαν και οι δύο, είχαν τις φάσεις τους, αλλά δεν το πήρε κανείς.  Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και Αστέρας Αγρινίου έμειναν στο 1-1, σε ένα μέτριο ματς της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Ο Αστέρας Αγρινίου πήρε προβάδισμα στο 30΄ με σκόρερ τον Παχή , μετά από ελεύθερο «βολέ» του Ταμανίδη, αιφνιδιάζοντας την άμυνα των γηπεδούχων . Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μπορούσε μετά από πέντε λεπτά να πετύχει και δεύτερο γκολ σε «τετατέτ» με τον Μαρκόπουλο, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να απομακρύνει τον κίνδυνο από την εστία του.

Προσπάθησε για το δεύτερο γκολ  ο Αστέρας (55΄) με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά οι αμυντικοί της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς απομάκρυναν την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80΄με τον Φράγκο.

Μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς έφτσε τους 14 βαθμούς ενώ ο Αστέρας Αγρινίου έχει 8 βαθμούς.

 

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Κοκμοτός, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Νίκος Γεωργακόπουλος)

Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης Β., Λαουρδέκης (66΄Ράμμος), Μιχαλόπουλος, Ντότσικας, Γιαννόπουλος, Καποδίστριας, Μπίμπας (52΄Πιρρα), Σανιδάς, Φράγκος

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Μπάκας, Παπαιωάννου, Βασιλάρης (72΄Λεχουρίτης), Τσιάκαλος, Πίτλιγκερ (80΄Κουσκουνέλλος), Σταματελόπουλος, Βαρέττας, Πατσέας (91΄Στραβοδημος), Παχής, Θεοδωρόπουλος (80΄Γκρίζης)