Ο Ιδομενέας Εμπεσού ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Αστέρα Καμαρούλας (4-1) , και συνάμα βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρέας Λαγός που πέτυχε «χατ-τρικ».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα στο 6΄με σκόρερ τον Λαγό . Δοκάρι στο 25΄ οι γηπεδούχοι με τον Ξευγένη, ενώ στο 37΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λαγός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ( 2-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Ο Αστέρας Καμαρούλας μείωσε στο 84΄με το Γαλαζούλα, αλλά οι γηπεδούχοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 86΄από τον Λαγό, και με γκολ του Μασκλαβάνου στο 89΄διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροκοπάνος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ιδομενέας Εμπεσού ( Νίκος Μπόλης)

Νέστωρας Δ., Ζήμος Θ., Κολύδας Σ. , Μπόλης Χ. , Καππές Π.  , Λαγοπάτης Π. , Ξευγένης Ά.  , (88’ Καραδήμας Ν. ), Μασκλαβάνος Σ. , Γράδος Αθ.  Μανιφάβας Σ. , (52’ Τσιάκαλος Χ.), Λαγός Α.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Τάγκαλος Γ., Παναγιωτόπουλος Σ.,(60’ Κουκουγιάννης Δ.), Ζαμπάρας Π., Γιώτης Ι. ,(46’ Παναγιωτόπουλος Ξ.), Κωστής Α., Καπέλης Γ., Σαμψώνας Π., Πετρονικολός Φ., Δήμος Β.,,Γαλαζούλας Δ., Ζάγκας Μ.,(60’ Κοκώνης Η.)